29.09.2021-09:34 (Son Güncelleme:29.09.2021-15:17)


1

Galatasaray'da son dönemlerde alınan başarısız sonuçların ardından eleştiri oklarını üzerine çeken takımın teknik adamı Fatih Terim ile Burak Elmas arasında kritik bir toplantının gerçekleştiği ortaya çıktı.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da son zamanlarda alınan başarısız sonuçlar hem takımda hem de taraftarlar arasında büyük krize neden olmuştu. Galatasaray'ın ligde son zamanlarda aldığı puan kayıpları taraftarların özellikle çok büyük tepkisine neden olmuştu. Sarı kırmızılılar ligde en son kendi evinde İzmir ekibi Göztepe'yi 2-1 yenerek gelen tepkileri yumuşatmıştı.



3

açtan önce sarı kırmızılıları sarsan bir gerçek ortaya çıkmıştı. Galatasaray'da Fatih Terim'in eğer Göztepe maçında puan kaybı yaşansaydı istifa etmeyi düşündüğü öğrenilmişti. Sarı kırmızılılarda daha sıcak gelişmelerin yaşandığı öğrenildi. Yaşanan bu gelişmelerin 2-1 galip gelinen Göztepe maçından sonra ortaya çıktığı aktarıldı.



4

Göztepe maçı sonrası takımın teknik direktörü Fatih Terim, çok duygusal bir toplantı yapmıştı. Fatih Terim'in TT Stadı''nda istifası cebinde olduğu ortaya çıkmıştı. Alınan bilgilere göre tecrübeli teknik adamın karşılaşma sonrası Başkan Burak Elmas'la önemli bir toplantı yaptığı ortaya çıktı. İkilinin yaklaşın 1.5 saat görüştüğü ortaya çıktı.



5

Fatih Terim'in "G.Saray'ın aldığı kötü bir skora benden fazla kimse üzülemez... Eğer kulübüme zarar verdiğimi hissedersem bir saniye bile düşünmem ve giderim" dediği aktarıldı.



6

Galatasaray başkanı Burak Elmas'ın ise Fatih Terim'e desteğini sürdürdüğü ve "Biz bu yola beraber çıktık. Sana güvenimiz sonsuz. Bu yolun sonunda büyük başarılara ulaşacağız" diye açıklamalarda bulunduğu aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR