29.09.2021-08:57 (Son Güncelleme:29.09.2021-09:10)


1

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla önemli takımların hedefine giren Macar stoper Atilla Szalai'den transferi ile ilgili önemli açıklamalar geldi.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin formasını terleten 23 yaşındaki Macar stoper son dönemlerde Fenerbahçe'de sergilediği başarılı performans ile gerek Fenerbahçeli taraftarları gerek futbolseverleri adeta kendisine hayran bırakıyor. Takıma katıldığı geçen sezondan beri etkili bir performans sergileyen ve her geçen gün performansının üstüne koyarak oynayan futbolcu, sergilediği performans ile adeta göz dolduruyor.



3

Futbolcunun sahadaki performansı ve sahadaki takım ilişkilerinin durumu takımı tarafından beğeniyle karşılanıyor. Fenerbahçe'de beğenileri üzerine toplayan Macar futbolcu için önemli takımların transferinde devre arasında devreye girdiği öğrenilmişti.



4

La Liga'nın İspanyol devi Atletico Madrid'in, Macar stoperi yaz transfer döneminden beri kadrosuna katmak için yoğun bir çaba harcadığı aktarılıyordu. Bu anlamda Atletico Madrid başta olmak üzere La Liga'da pek çok takımın transfer listesinde yer alan futbolcuyla pek çok transfer söylentisi ortaya çıkmıştı. Macar stoper Atilla Szalai'den transferi ile ilgili çok dikkat çeken açıklamalar geldi.



5

Yakın çevresine transfer iddialarının doğru olduğunu belirten Macar stoper Atilla Szalai, transfer iddialarına açıklama getirdi. Atilla Szalai yaptığı açıklamalarda, "Sezon sonuna kadar Fenerbahçe'deyim. Bu kulübe bir borcum var. Sezon sonu Fenerbahçe'nin istediği bir teklif gelmezse yine burada kalmaya devam edeceğim. Çünkü burada çok mutluyum. Türkiye kariyerimin gelişimimdeki payı çok büyük. Hala da gelişimim devam ediyor" sözlerini kaydetti.



6

Yeni sezonda Güney Koreli Kim Min Jae ile birlikte uyumlu bir görüntü çizen 23 yaşındaki futbolcu, savunmadaki futbolunun yanı sıra yaptığı bindirmelelerle de hücuma yardım ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR