28.09.2021-21:02 (Son Güncelleme:01.02.2022-17:08)


1

TRANSFERİ SES GETİRDİ

TRANSFERİ SES GETİRDİ

Yıldız futbolcunun Beşiktaş'a transferi hem Beşiktaş takımını hem de Beşiktaşlı taraftarları çok heyecanlandırmıştı. Futbolcu dahil olduğu Beşiktaş'ta takıma çok çabuk uyum sağladı. Futbolcu kısa sürede oynadığı futbol ile hem takımın hem de Beşiktaşlı taraftarların sevgisini kazanmayı başardı. Michy Batshuayi bu anlamda ligimizde öne çıkan futbolculardan birisi olarak karşımıza çıkıyor.



2

FUTBOLCUNUN HAYATI

FUTBOLCUNUN HAYATI

Michy Batshuayi 2 Ekim 1993 yılında Belçika'nın başkenti Brüksel'de doğmuştur. Futbola ilk olarak Belçika'nın Standard Liege takımının altyapısında başlamıştı. Burada sergilediği başarılı performansın ardından takımın A seviyesine yükselmiştir. Futbolcu 2014 sezonunda Marsilya takımının yolunu tutmuştur. Marsilya'da gösterdiği başarılı futboldan sonra İngiliz devi Chelsea takımına 2016 yılında transfer olmuştur. Futbolcu, Chelsea takımından çeşitli takımlara kiralanmıştır. Borussia Dortmund ve Valencia bu takımlardan bazılarıdır. Futbolcu son olarak Chelsea takımından Crystal Palace takımına transfer olmuştur. 18 Ağustos 2021 tarihinde ise Chelsea'den Beşiktaş'a kiralık olarak gemiştir.



3

BAŞARILARI NEDİR?

BAŞARILARI NEDİR?

Belçikalı yıldız, 2017 yılında Chelsea ile Premier Lig'i, 2018 yılında ise İngiliz Kupası'nı kazanmıştır. Valencia ile de 18/19 sezonunda İspanyol Kupası'nı kazanmıştır.



4

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

Belçikalı yıldız Batshuayi'nin kariyerinde çıktığı 354 maçta 131 golü ve 35 asisti vardır.



5

HANGİ MEVKİDE OYNAMAKTADIR?

HANGİ MEVKİDE OYNAMAKTADIR?

Beşiktaşlı yıldız futbolcu santrafor olarak oynamaktadır.



6

BOYU NEDİR?

BOYU NEDİR?

Michy Batshuayi 1.85 cm'lik boya sahiptir.



7

KİLOSU NEDİR?

KİLOSU NEDİR?

Belçikalı yıldız futbolcu 76 kg ağırlığa sahiptir.



8

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Futbolcu kariyerinde sırasıyla; Standart Liege, Marsilya, Chelsea, Dortmund, Valencia, Crystal Palace takımlarında oynamıştır. Son olarak Beşiktaş'ta oynamaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR