Galatasaray'da Eski Yönetim Hakkındaki İbra Kararı Belli Oldu!

Galatasaray'da 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında oy verme işlemi sona erdi. Eski Başkan Mustafa Cengiz dönemi ile ilgili ibra edilip edilmeyeceği ile ilgili karar verildi.

17.10.2021-18:42 - (Son Güncelleme: 17.10.2021-18:42) Galatasaray'da Eski Yönetim Hakkındaki İbra Kararı Belli Oldu!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir ertelenen 2020 olağan genel kurul toplantısı bugün itibariyle gerçekleşti.

GALATASARAY'DA İBRA KARARLARI BELLİ OLDU!

Galatasaray'da 2020 dönemi idari ve mali yönden ibra edildi. Galatasaray'da cumartesi günü ise 2019 dönemi mali yönden ibra edilirken, idari olarak ibra edilmedi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK'TAN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR

Sarı kırmızılıların 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında eski Başkan Mustafa Cengiz'in ekibinde yer alan Abdurrahim Albayrak, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Keşke Sedat Doğan kardeşim dünkü konuşmalarında da sakin konuşsaydı. Başkanı kanser olan camiayı yüksek sesle, Türkiye'nin gözü önünde yaptığı açıklamalar nedeniyle her yerden buraya geldiler bugün. Birbirimizi böyle kırmayalım. Hepimizin çoluk çocuğu var. Ses tonumuzu yükseltmeden, kimseyi incitmeden konuşalım lütfen. Ben hiç ayrımcılık yapmadım. Ben Galatasaraylıyım, bu salondaki herkes Galatasaraylı'dır. Ben asla kimseyi kırmam. Dün transferde örnek verdim. Ünal Aysal Başkanım da başkanlık makamını kullanarak bu transferleri yapacağım demişti. Ünal Aysal, "Başkan olarak Sneijder'i almak istiyorum, Drogba'yı almak istiyorum" dedi. Mustafa Cengiz de "30 milyon Galatasaraylı, Falcao'yu istiyor. Ben de taraftarları kırmayacağım, yönetim olarak almak istiyoruz" dedi. Hiçbir transferi tek başıma yapmadım, yapamam da. Başkanımız ve yönetimin bana vermiş olduğu yetkilerle hareket ettim. Bu transferler son mu buldu sanıyorsunuz? Türkiye'de bu transferler yine yapılacaktır. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal