12.01.2022-16:12 (Son Güncelleme:12.01.2022-16:27)


1

Galatasaray'da takımın yeni teknik direktörünün Domenec Torrent olmasının ardından Gustavo Assunçao ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor.



2

Sarı kırmızılılarda sezon başında Fatih Terim'İn yönetime verdiği talep doğrultusunda transfer edilen Brezilyalı futbolcu Gustavo Assunçao kendisinden beklenen performansı bir türlü sergileyemedi.



3

Oynadığı futbolla gerek Galatasaray takımının gerek Galatasaray taraftarlarının yoğun bir şekilde eleştirisini alan futbolcuyla ilgili önemli yeni gelişmeler yaşanması bekleniyor.



4

Fatih Terim'in performansından memnunn kalmadığı için takımdan göndermeyi planladığı Gustavo Assunçao'nun, takımın yeni teknik direktörü Domenec Torrent ile kaderi değişebilir.



5

Genç yıldızın takımdaki değerinin artmasında Domenec Torrent'in taktik anlayışında bir oyun kurucu 6 numaraya mutlaka ihtiyaç duyması yatıyor. Pep Guardiola'nın 10 yıl boyunca yardımcılığını yapan Torrent tıpkı dünyaca ünlü çalıştırıcı gibi oyunu geriden pas yaparak kurmayı tercih ediyor.



6

59 yaşındaki hoca bu nednele takımlarında mutlaka pasör bir 6 numara istiyor. Bu anlamda Galatasaray'da bu özelliklere sahip tek futbolcu Gustavo Assunçao oldu.



7

Assunçao'nun Portekiz'de oynarken en çok dikkat çeken özelliği ile geriden oyun kurması olmuştu.



8

Futbolcu Portekiz'de sergilediği performansla Galatasaray'ın dikkatini çekmişti ve ülkemize transfer olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR