12.01.2022-15:41 (Son Güncelleme:12.01.2022-15:41)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te transfer döneminin başlaması ile birlikte hareketli günler yaşanmaya başladı.



2

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, Başkan Süleyman Hurma ile gerçekleştirdiği görüşmelerde transfer döneminde takıma bir savunma oyuncusunun katılmasını istedi.



3

Volkan Demirel'in Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'ya stoper transferi için eski Beşiktaşlı yıldız Marcelo Guedes'i önerdiği ortaya çıktı.



4

Fransız ekibi Lyon'da kadro dışı konumda bulunan Brezilyalı yıldız Marcelo Guedes, Beşiktaş forması giydiği dönemde büyük bir beğeni toplamıştı.



5

Lyon ile yaşadığı problemler nedeniyle ara transfer döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Marcelo Guedes için özellikle Spor Toto Süper Lig'den çeşitli taliplerinin olduğu öğrenilirken Fatih Karagümrük'ün bu transferi bitirebilmek adına yoğun bir çaba sarf ettiği ve mutlu sona çok yakın olduğu öğrenildi.



6

Süleyman Hurma'nın Lyon kulübü yetkilileri ile Marcelo Guedes transferi için yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldiği öğrenilirken, Marcelo'nun alacaklarına karşılık olarak Fransız ekibinden bonservisini alacağı ve bonservis ücreti ödenmeden Fatih Karagümrük'e imza atacağı öğrenildi.



7

Fatih Karagümrük ile Lyon arasında gerçekleştirilen görüşmelerin bu hafta içerisinde sona ermesi beklenirken transferde resmi açıklama için de geri sayıma geçildiği öğrenildi.



8

Marcelo Guedes'in tekrardan Türkiye'ye gelerek futbol hayatına burda devam etmek istemesinin transferde oldukça etkili olduğu ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.



9

34 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Marcelo Guedes, 2015-2016 sezonunda Beşiktaş kadrosuna dahil olurken Alman ekibi Hannover'e 2 milyon euro bonservis ücreti ödenmişti. Beşiktaş formasıyla 61 karşılaşmada süre alan Marcelo bu karşılaşmalarda 5 gollük bir katkıyla oynadı. Ayrıca Marcelo, siyah beyazlı formayla toplamda 2 Süper Lig şampiyonluğu kazanmayı başarmıştı. Ardından 2017-2018 sezonunda Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon'a tam 7 milyon euroluk bonservis ücretiyle transfer olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR