10.02.2022-12:10 (Son Güncelleme:10.02.2022-12:26)


1

Sarı kırmızılılarda Alanyaspor karşılaşması öncesinde lakayıt tavırları nedeniyle takımın teknik direktörü Domenec Torrent tarafından kadro dışı bırakılan Alpaslan Öztürk'e bir kötü haberde Galataaray yönetiminden geldi.



2

Futbolcuya yönetim tarafından para cezası uygulanması gündemde.



3

Galatasaray yönetimi camiada yoğun gündem olan olayın ardından duruma el attı. Torrent'in raporu doğrultusunda hareket eden Burak Elmas ve kurmayları tecrübeli futbolcudan özür bekliyor. Sadece bununla da yetinmeyen sarı kırmızılı yönetim, futbolcuya para cezası da kesmeyi planlıyor.



4

Gelen son bilgilere göre kadro dışı kalan Alpaslan Öztürk'ün bu durumdan oldukça mutsuz olduğu ve hocası ve futbolculardan özür diledikten sonra tekrarını yapmamak için gayret gösterileceği ifade edildi.



5

Kariyerine Belçika'nın Berchem takımında başlayan futbolcu ardından bir başka Belçika ekibi GBA Jugend'e transfer oldu. Ardından İngiliz ekibi Birmingham'ın yolunu tuttu. Birmingham sonrası Belçika ekibi Beerschot'a transefer oldu. Ardından Standart Liege'ye transfer olan Alpaslan Öztürk ilk olarak 2015 yılında ülkemizde Kasımpaşa formasını giydi. Ardından Eskişehirspor, Elazığspor'da oynadı.



6

Alpaslan Öztürk ardından Göztepe'nin yolunu tuttu. Göztepe performansıyla dikkat çeken futbolcu, son olarak Galatasaray'a transfer oldu.



7

28 yaşındaki stoper futbolcu Alpaslan Öztürk Galatasaray'a çok büyük umutlarla transfer olurken, şimdiye kadar sergilediği performansla taraftarı ve takımı hayal kırıklığına uğrattı.



8

Bu anlamda futbolcuya yoğun eleştiriler geliyor. Ana mevkisi stoper olan futbolcu, önlibero ve sağ bek olarak görev alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR