10.02.2022-11:42 (Son Güncelleme:10.02.2022-11:56)


1

Fenerbahçe'nin, Kayserispor'a Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesinin ardından Başkan Ali Koç'un soyunma odasına indiği öğrenildi.



2

Fenerbahçe'de Süper Lig'de işler hiç yolunda gitmezken, sarı lacivertliler son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor karşısında şok bir yenilgi aldı. Fenerbahçe aldığı bu şok yenilgi ile Ziraat Türkiye Kupası'nın dışında kaldı.



3

Alınan bu yenilgi sonrası Fenerbahçeli taraftarlar gerek takıma gerek Başkan Ali Koç'a çok büyük tepkiler geldi. Karşılaşmanın ardından Ali Koç'un da soyunma odasının yolunu tuttuğu öğrenildi.



4

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin, Kayserispor'a elenmesinin ardından soyunma odasının yolunu tuttuğu öğrenildi. Başkan Ali Koç'un futbolculara ve teknik adam İsmail Kartal'a çok tepkili olduğu aktarıldı.



5

Son saniye golüyle yıkılan Ali Koç'un tek başına takımla bir görüşme yaptığı ve 'Bu yaşananlara anlam veremiyorum. Açıkçası inanamıyorum. 10 kişi kalmış bir takıma nasıl elendiğimizi aklım almıyor. Sizin alıyor mu? Bana bir şey söyleyin' ifadelerine yer verdiği öğrenildi.



6

Fenerbahçe, Süper Lig'de son 9 karşılaşmada sedece 2 kez rakiplerine üstünlük kurdu. Sarı lacivertliler bu zamanda rakipleri karşısında sahadan 3 kez mağlubiyet ile ayrıldı.



7

Fenerbahçeli futbolcular, 4 müsabakada ise rakipleriyle puanları paylaştı. Vitor Pereira döneminde ve sonrasında kötü sonuçlar alan Fenerbahçe son olarak Ziraat Türkiye Kupası'na erken veda etti.



8

Fenerbahçe, Kadıköy'de ikinci yarının tamamını bir kişi eksik oynayan rakibi karşısında sahadan 1-0'lık mağlubiyet ile ayrıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR