10.02.2022-11:37 (Son Güncelleme:10.02.2022-11:37)


1

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunda 10 kişi kaldıkları Fenerbahçe deplasmanından galibiyetle dönerek adını bir üst tura yazdıran Kayserispor, özellikle son haftalarda oynadığı oyunla büyük bir beğeni topluyor.



2

Spor Toto Süper Lig'de de başarılı performansını sürdüren sarı kırmızılı ekip aldığı başarılı sonuçları devam ettirerek küme düşme hattından uzaklaşmak istiyor.



3

Kayserispor, bu hafta Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile karşı karşıya geleceği müsabakanın hazırlıklarını sürdürürken, tecrübeli teknik adam Hikmet Karaman, oynayacakları Galatasaray karşılaşması ve geçtiğimiz haftalar ile ilgili Fanatik gazetesine değerlendirmelerde bulundu.



4

Hikmet Karaman : Emrah Başsan'ı maç içerisinde farklı pozisyonlara çektik ve rakibimizin maç içerisinde dengesini bozmaya çalıştık. Kazanılan serbest vuruş Emrah Başsan'a yapılan faul sonrasında geldi. Ramazan Civelek'in topa vurmasını ben istedim. Sonrasında gol geldi zaten. Fenerbahçe maçına sadece turu geçtik gözüyle bakıyorum. Bizim adımıza alınmış iyi bir galibiyet ve o maçı artık geride bıraktık. Hedef koymuyorum, her maça aynı motivasyonla hazırlanarak çıkacağız.



5

Hikmet Karaman : Fenerbahçe maçı öncesi oyuncularıma Luis Aragones'in belgeselini izlettim. Türkiye'ye gelmiş en iyi teknik direktörlerden bir tanesiydi. Değerini anladığımızı düşünmüyorum. Özellikle İspanya-Almanya final maçının devre arasında yaptığı konuşma çok etkileyici. Bu belgeseli izleterek oyuncularımı Fenerbahçe maçına motive etmeye çalıştım.



6

Hikmet Karaman : Hafta sonu Galatasaray'la karşılaşacağız. Bizim açımızdan zor bir maç olacak. Türkiye Kupası maçından çıktık. Yeni dönecek oyuncularımız var. Bir bütün olarak maça hazırlanmamız gerekiyor. Fenerbahçe maçını unutarak bir an önce rejenere olmamız lazım.



7

Hikmet Karaman : Domenec Torrent iyi bir teknik adam ama hâlâ Türkiye'yi tanımıyor. Geriden oyun kurmaya çalışan bir anlayışı var. Fatih Terim de benzer sistemi oynatmaya çalışıyordu. Sadece kendi oyununuzu ortaya koymak bizim ligde yetmiyor. Bazen skoru da tutmanız.



8

Hikmet Karaman : Ergin hoca basketbolda 120-130 hücum opsiyonu olduğundan bahsetti. Bizim de oyunu geliştirmemiz gerekiyor. Bu gelişim için iyi teknik adamların yanında iyi teknik ekiplerin de olması gerekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR