17.02.2022-10:56 (Son Güncelleme:17.02.2022-11:12)


1

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas ile takımın teknik direktörü Domenec Torrent arasında kritik bir görüşmenin gerçekleştiği aktarıldı.



2

Süper Lig'de bu sezon aldığı skorlarla herkesi hayrete düşüren sarı kırmızılılar ligde son sıralara geriledi. Galatasaray'da ortaya konulan etkisiz ve başarısız performans sonrası Burak Elmas'a yoğun tepkiler gelmekte.



3

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın yanı sıra teknik direktöre ve futbolculara da sert eleştiriler geliyor. İşlerin yolunda gitmediği takımda Göztepe maçı öncesi Burak Elmas'ın, Domenec Torrent ile özel bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.



4

Galatasaray'ın, Göztepe ile oynayacağı maç öncesinde Burak Elmas, Domenec Torrent ile kritik bir görüşmede bulundu. Galatasaray'da Burak Elmas'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yolunu tutarak Torrent ile bir araya geldiği aktarıldı.



5

Kritik görüşmede kötü gidişin nedenlerini soran Burak Elmas, İspanyol hocadan bir an evvel takımı toparlamasını istedi. Domenec Torrent'in ise sadece tek bir galibiyete ihtiyaç duyduklarını, takımın iyi yolda olduğunu ilettiği ifade edildi. Başkan Burak Elmas'ın, Florya'da tecrübeli isimlerle görüşerek, 'Sizden bu takımı yeniden ayağa kaldırmanızı, sorumluluk almanızı bekliyorum.' dediği gelen bilgiler arasında bulunuyor.



6

Ayrıca camiada Domenec Torrent ile yolların ayrılması ve Göztepe karşılaşmasına yerli bir hocayla çıkılması konuşulurken, Burak Elmas'ın Göztepe karşısında Domenec Torrent ile mücadele edilmesini istediği öğrenildi. İzmir deplasmanında alınacak kötü sonuç halinde ise Domenec Torrent ile yolların ayrılmasının planlandığı aktarıldı.



7

Bu anlamda Galatasaray'ın, Göztepe ile oynayacağı kritik maç merakla beklenilmeye başlandı.



8

Galatasaray'ın, Göztepe deplasmanına mutlak 3 puan için çıktığı ifade ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR