17.02.2022-10:27 (Son Güncelleme:17.02.2022-10:39)


1

Beşiktaş'ın iç transfer için yeni sözleşme teklifinde bulunduğu Güven Yalçın aldığı kararı yönetime bildirdi.



2

Beşiktaş'ta yoğun eleştiriler artarken takım gol yollarında da oldukça sorun çekiyor. Gol yollarında problem yaşayan takımda bu sezon sahneye zaman zaman takımın genç futbolcusu Güven Yalçın çıktı.



3

Güven Yalçın, zaman zaman attığı kritik gollerle sahneye çıktı. Siyah beyazlılar ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcu için yeni teklif sunuldu. Futbolcunun bu teklife vereceği yanıt merak konusuydu. Futbolcuyla ilgili menajerinden açıklama geldi.



4

Sezon sonunda kontratı sona erecek olan Güven Yalçın'ın, siyah beyazlıların sözleşme yenileme teklifine olumlu baktığı öğrenildi.



5

Milli futbolcunun kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istemediği iddiası, menajeri Ersin Akan tarafından, 'İddialar gerçeği yansıtmıyor. Güven'in yeni sözleşmesi konusunda Beşiktaş'la görüşmelerimiz devam ediyor.' şeklinde açıklama yaptı. Bu sezon siyah beyazlıların genç futbolcuya yaptığı ilk teklif olmadı.



6

Daha önce çıkan haberlerde, Beşiktaş yönetiminin Güven'e 6 milyon lira garanti ücret önerdiği fakat futbolcunun menajeri aracılığıyla bir milyon lira (15 milyon lira) talep ettiği belirtilmişti.



7

Aradaki farkın büyüklüğüne rağmen görüşmelere devam etmeye karar veren takım, Güven Yalçın'ı ikna etmek üzere.



8

Gol yollarında sorun yaşayan siyah beyazlıların, futbolcuyu son haftalarda fazla süre vermemesi taraftarların tepkisini çeken konulardan birisi olmuştu. 2018 yılında Leverkusen'den transfer edilen 23 yaşındaki futbolcu, siyah beyazlıların formasıyla çıktığı 90 karşılaşmada 18 gol ve yedi asistle oynadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR