17.02.2022-09:04 (Son Güncelleme:17.02.2022-09:25)


1

Galatasaray'da yoğun eleştiriler alan isimlerden birisi olan Taylan Antalyalı'nın psikolojik tedavi aldığı aktarıldı.



2

Galatasaray bu sezon kötü bir sezon geçirirken gerek takıma gerek futbolculara yoğun eleştiriler geliyor. Sarı kırmızılılarda Burak Elmas yönetimi yanı sıra futbolculara sert eleştiriler geliyor. Galatasaray'da bu anlamda yoğun tepkiler alan isimlerden birisi Taylan Antalyalı olarak göze çarpmakta.



3

Futbolcu bu sezon performansıyla beklentilerin altında kalması nedeniyle sarı kırmızılı camiada sert tepkiler alan isimlerden birisi olarak dikkat çekti. Futbolcunun aldığı sert eleştiriler nedeniyle psikolojik bunalıma girdiği öğrenildi.



4

Galatasaray'da tartışılan isimlerden birisi haline gelen Taylan Antalyalı geçen sezonki performansının çok uzağında duruyor. Yaptığı hatalar nedeniyle taraftarların ıslıkladığı 27 yaşındaki futbolcunun moralinin çok bozuk olduğu aktarıldı.



5

Milli futbolcunun, 'Kendimden çok takıma üzülüyorum. Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Çok çalışıp, görev verildiğinde elimden geleni yapacağım.' dediği belirtildi.



6

Futbolcunun sosyal hayatını sıfırladığı ve ev ile Florya arasında mekik dokuduğu aktarıldı. Taylan Antalyalı'nın bu süreçte psikolojik olarak destek aldığı belirtilmekte.



7

27 yaşındaki Taylan Antalyalı kariyerine Muğlaspor altyapısında başladı. Ardından Bucaspor altyapısına transfer oldu. Bucaspor sonrası Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Gençlerbirliği sonrası K. Erciyesspor'a giden futbolcu ardından Hacettepe'nin yolunu tuttu. Sonraki durağı BB Erzurumspor olan futbolcu, Eylül 2019'da Galatasaray'a transfer oldu.



8

Sarı kırmızılılarda geride kalan sezonlarda gösterdiği performansla yoğun övgüler alan futbolcu bu sezon eleştiriler almakta. Bu nedenle futbolcunun da psikolojik anlamda iyi olmadığı aktarılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR