15.08.2021-09:24 (Son Güncelleme:02.09.2021-18:20)


1

Aslanlar, hücum bölgesi için aradığı ilacı Güney Amerika’da buldu. Uruguay’ın Nacional takımında forma giyen 22 yaşındaki genç yetenek hücum oyuncusu Brian Ocampo ile sarı kırmızılıların ilgilendiği öğrenildi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, sezona etkili bir şekilde başlamak istiyor. Sezona iyi başlamak isteyen takımda hücum bölgesindeki eksiklik göze çarpıyor. Bu bölgeye Fatih Terim’in talimatıyla transfer yapmak isteyen ekip, aradığı hücum oyuncusunu Güney Amerika’da buldu.



3

Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim gençlere verdiği önem ile biliniyor. Uruguaylı genç yetenek ile de mutlaka transfer konusunda anlaşılmasını istiyor. Hücumu gençleştirmek isteyen ve hücumda daha aktif bir oyun sergilemek isteyen Fatih Terim, 22 yaşındaki genç yetenek Brian Ocampo’nun mutlaka transfer edilmesini istiyor.



4

Uzun yıllar hem Galatasaray’ın hem de Uruguay milli takımının kalesini koruyan başarılı eldiven Fernando Muslera’nın da bu transfer girişiminde etkisinin olduğu öğrenildi. Muslera’nın, Brian Ocampo transferi için aracı olduğu belirtiliyor. Vatandaşı Brian Ocampo ile görüşen Muslera’nın, Brian Ocampo ile Galatasaray’a gelmesi için görüştüğü ve takıma genç yeteneği önemle önerdiği gelen bilgiler arasında.



5

Güney Amerika’nın Nacional takımında forma giyen 22 yaşındaki genç yetenek Brian Ocampo ile sarı kırmızılı ekibin temaslara başladığı öğrenildi. Galatasaray, genç yetenek Brian Ocampo ile hücum bölgesinde rahatlamak istiyor.



6

22 yaşındaki Uruguay’lı genç yetenek ülkesinin takımı Nacional formasını terletiyor. Genç yetenek hem sağ kanatta hem de sol kanatta görev alabiliyor.



7

Teknik gücüyle ön plana çıkan oyuncu, etkili pasları ve uzaktan şutlarıyla da dikkat çekiyor. Genç yetenek geçen sezon Nacional forması ile 16 maça ilk 11 de başlayıp 4 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR