02.09.2021-16:03 (Son Güncelleme:02.09.2021-16:54)


1

Galatasaray'da çok hareketli saatler yaşanıyor. Gerek transferde gerek iç transferlerde çok sıcak saatlerin yaşandığı takımda bir başka sıcak haber daha geldi. Galatasaray'da Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao'ya çok ağır yaptırımlar gelmişti.



2

Brezilyalı futbolcu maçın ortasında genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu'na fiziksel olarak saldırıda bulunmuştu. Bunun üzerine futbolcuya çok ağır cezalar gelmişti. Marcao, bu olaydan sonra pişmanlığını dile getirmiş ve özür dilemişti.



3

Futbolcunun, Galatasaray tarafından affedildiği ve Fatih Terim'in isteğiyle Marcao'nun isminin bu gece UEFA listesine koyulacağı söylendi.



4

Olaydan sonra futbolcunun biletinin kesildiği ve transfer edileceği konuşuluyordu. Futbolcuya teklifler geldiği biliniyor. Galatasaray'ın ise bu teklifler üzerinde anlaşamadığı için futbolcunun takımda kaldığı açıklandı. Marcao, kulüp tarafından süresiz kadro dışı bırakılmıştı. Maaşının yüzde 10'u kadar da bir cezayla (yaklaşık 100 bin Euro) karşılaşan Brezilyalı , ayrıca PFDK tarafından 8 resmi maçtan men almıştı.



5

Sonraki süreçte Marcao'nun satışı gündem olsa da Avrupa'da transfer sezonu kapanmadan önce Napoli ile yapılan son görüşmelerde Galatasaray, çizme ekibinden istediği teklifi alamadı.



6

Avrupa kupası mücadelelerinde oynamasında bir sorun bulunmayan sambacı, yeni transferlerden Nelsson'un partneri olacak gibi görünüyor. Ancak kulüpten yapılan açıklamaya göre, stoper futbolcunun transfer döneminin açık olduğu liglerden birine gitme ihtimali hala bulunuyor.



7

Avrupa kupası mücadelelerinde oynamasında bir sorun bulunmayan sambacının takımla beraber antrenmanlara çıkmaya hazırlandığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR