Galatasaray'da başkanlık seçimleri öncesinde büyük sorunlar var!

Süper Lig'i bu sezon 13. sırada tamamlayan ve tarihin en kötü ikinci sezonunu geçiren Galatasaray'da camia 11 Haziran'daki başkanlık seçimini beklemekte. Sarı kırmızılılarda göreve gelecek olan yeni yönetimi ise maddi anlamda sıkıntılı günler beklemekte.

31.05.2022-12:34 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-12:13)

Geride kalan sezon büyük kaos yaşayan ve ligi 52 puanla 13. sırada tamamlayan sarı kırmızılılarda sular durulmuyor. Sarı kırmızılılarda başarısız geçen sezon sonrası tüm gözler 11 Haziran'da gerçekleşecek seçime çevrildi. Galatasaray'da göreve gelecek yönetimin 3 hafta içerisinde en az 150 milyon lira bulması gerektiği aktarıldı.

Mısırlı oyuncu için 1 Temmuz son

Galatasaray'da Mostafa Mohamed'e 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonu için sarı kırmızılıların süresi 1 Temmuz'da bitecek. Sarı kırmızılıların 1 Temmuz'a kadar ödeme yapmaması halinde Mısırlı oyuncu Zamalek'e geri dönecek. 


Alacaklar ve taksitler düşündürüyor

Diğer yandan mevcut kadroda bulunan futbolcuların alacakları ve yine geçen sezon transfer edilen oyuncuların bonservis taksitleri ile beraber yeni yönetimin gelir gelmez yaklaşık 150 milyon lira ödeme yapacağı aktarıldı. 


Çözüm olmaları bekleniyor

Galatasaray'da başkan adayları olan Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun kısa vadede mali yönden sıkıntılı bir tablo beklerken, bu konuda nasıl bir çözüm bulunacağı merak konusu oldu. 

Transferleri zorlayacak

Diğer yandan transfer konusunda yine sarı kırmızılıların yapacağı hamleler de mali yönden yönetimi oldukça zorlayacak. Bu konuda tarafların izleyeceği transfer politikası, Teknik Direktör Domenec Torrent'in tazminat konusu ve yeni teknik adam ile ilgili alınacak acil kararlar da mali yönden yeni gelecek yönetimi uğraştıracak konular arasında yer alıyor. Bu anlamda Galatasaray'da yaşanacak gelişmeler taraftarlar tarafından büyük bir merakla takip ediliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal