Galatasaray'da başkanlığa aday olan Dursun Özbek, seçilmesi halinde stadyumun adını Ali Sami Yen olarak değiştirecek!

Sarı kırmızılılarda Eşref Hamamcıoğlu'na karşı başkanlık için rakip olan Dursun Özbek'ten dikkat çeken seçim vaatleri gelmeye devam ediyor. Son gelen bilgiye göre Özbek, sarı kırmızılıların stadının ismini Ali Sami Yen olarak güncelleyecek.

06.06.2022-14:49 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-14:58) Galatasaray'da başkanlığa aday olan Dursun Özbek, seçilmesi halinde stadyumun adını Ali Sami Yen olarak değiştirecek!

Sarı kırmızılılarda seçime kısa bir süre kala heyecan artmş vaziyette. Galatasaray'da seçim öncesi gerek Eşref Hamamcıoğlu gerek Dursun Özbek cephesinden oldukça dikkat çeken hamleler geliyor. Dursun Özbek cephesinden gelen son hamle ise büyük yankı uyandırmış durumda. 

Taraftarları heyecanlandırdı

Seçime sayılı günler kala başkan adaylarından olan Dursun Özbek'in seçim vaadi sarı kırmızılı camiada oldukça ilgi çekti. Gelen bilgilere göre stadyumun ismi Dursun Özbek'in başkan olması halinde değişecek. Erdem Timur'un sponsor olduğu NEF Stadyumu'nun adının Ali Sami Yen olarak güncellenmesi planlanmakta. Bu anlamda Dursun Özbek gelecek sezon için ev sahibi olunan maçlarda taraftarları havaya sokmak istiyor.


Gözler seçime çevrildi

Galatasaray'da seçim öncesi dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ederken, gözler 11 Haziran'a çevrilmiş durumda. Seçimde aday olan Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu cephesinden oldukça çarpıcı vaatler gelirken kongrede çıkacak sonuç gerek sarı kırmızılı camia gerek Türk futbolu tarafından çok büyük merakla takip edilmeye başlanmış durumda. Bu anlamda seçim öncesi iki taraftan gelen vaatler de oldukça ilgi çekiyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal