Galatasaray'da başkanlığa aday olan Dursun Özbek çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Galatasaray'da adaylık kararı alan eski başkan Dursun Özbek Milliyet Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Özbek yaptığı açıklamalarla taraftarların ilgisini çekti.

19.05.2022-11:19 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-11:27) Galatasaray'da başkanlığa aday olan Dursun Özbek çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde oldukça hareketli saatler yaşandı. Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek, adaylardan Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk bir araya geldi. Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'le görüşme gerçekleştiren Dursun Özbek'in birleşme fikrine Öztürk sıcak bakmıştı. Hamamcıoğlu ise sosyal medya hesabından birleşme fikrine sıcak bakmadığını aktarmıştı. Hamamcıoğlu paylaşımında, 'Son gün hukukun labirentlerinden faydalanıp iptal ettirilen 30 Nisan seçimlerinde olduğu gibi, 11 Haziran seçimlerine de ekip olarak var gücümüzle hazırlanıyoruz. Ne mevcut ne de sonradan çıkabilecek adaylarla birleşmemiz veya yarıştan çekilmemiz kesinlikle söz konusu değildir.' ifadelerine yer vermişti. Fakat son olarak Dursun Özbek'in 11 Haziran'daki seçime Metin Öztürk'le birleşerek girecek olması sarı kırmızılılarda dengeleri değiştirdi.

Açıklamaları çok konuşuluyor

Dursun Özbek yaptığı açıklamada, '73 yaşında daha önce denediğim birşeye tekrar talip olmamın tek motivasyonu, hizmet etme imkanın ortaya çıkmış olmasıdır. Galatasaray’ın bitirilmesi gereken hayati projeleri var. Bunlar benim dönemimde başladı ve malesef sonu gelmedi.'

'Galatasaray’ı prangalardan kurtarmak, borçlarını sıfırlamak için hareket edeceğiz. Bu kulübün fikri hür, vicdani hür, irfanı hür anlayışı ancak ekonomik bağımsızlığıyla mümkündür.' ifadelerine yer verdi.


Camiada hareketli saatler yaşanıyor

Sarı kırmızılı camia Dursun Özbek'in oluşturacağı listeye odaklanırken bu konuda üzerinde herhangi bir baskı hissetmemesi istendi. Birçok isim Dursun Özbek ile yaptığı sohbette, 'Üzerinizde herhangi bir baskı hissetmeyin. Kimseyle de koltuk pazarlığı yapmanıza gerek yok. Seçim değil, hizmet odaklı bir yönetim listesi oluşturun' dediği aktarıldı.

Özbek'in listesinde Metin Öztürk, Metin Öztürk, Erden Timur, Cemal Özgörkey, İbrahim Hatipoğlu, Celal Canoğuz, Osman Kocaman, Dikran Gülmezgil, Rıza Tevfik Morava ve Ali Yüce gibi isimlerin olacağı aktarıldı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal