Galatasaray'da başkan adayı olması beklenen Eşref Hamamcıoğlu, gerçekleştirilen seçimde aday olup olmayacağı konusunda ekibiyle birlikte bir karar alacağını açıkladı

Galatasaray'da yakın zamanda gerçekleştirilecek olan seçimde aday olması beklenen Eşref Hamamcıoğlu, adaylık konusunu ekibiyle birlikte değerlendireceğini ve buna göre karar vereceğini söyledi.

28.03.2022-15:34 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-15:34)

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Galatasaray Spor Kulübü'nün kongresinde mevcut Başkan Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesi nedeniyle sarı kımızılı ekip kısa bir süre içerisinde başkanlık seçimine gidecek.  

Eşref Hamamcıoğlu'ndan adaylık açıklaması

Sarı kırmızılı ekipte tam bir kaos ortamı son zamanlarda hakim olurken, başkan adayı olması beklenen isimlerden biri olan Eşref Hamamcıoğlu, hem gerçekleştirilen kongre hakkında hem de başkanlık seçimi ile ilgili olarak Sabah Gazetesi'ne yaptığı açıklamalarda bulundu. Eşref Hamamcıoğlu, yaptığı açıklamalarda ;

Eşref Hamamcıoğlu

' Genel kurulda Burak Elmas'ın başarısı ya da başarısızlığından ziyade verilen vaatlerin gerçekleşip gerçekleşmediği konusunda bir irade konuldu. Galatasaray Genel kurulu'nda popülist söylemlerin prim yapmadığını görmüş olduk. Fatih Terim'in gönderiliş şeklinin Burak Elmas'ın ibra edilmemesinde ilgisi var mıdır, bilemiyorum. Genel kurulumuz bir karar verdi. Ben son seçim yarışını binde 8 gibi bir oy farkıyla ikinci bitirmiştim. Yeniden aday olma konusunda ekibimle değerlendireceğim. Ben Galatasaray camiasını bilen, camianın değerlerine vakıf bir kişiyim. Henüz konuşmak için erken, seçim tarih belli değil. Son seçimde 5 aday vardı. Burak Elmas'ın listesinde benim arkadaşlarım, benim listemde de onun arkadaşları vardı. Kimse birbirine küsmedi. Ancak son zamanlarda taraf olmayan bertaraf oluyor. Galatasaray'da ibra konusu bir erozyona uğramış durumda. Bunu gruplaşıyorlar şeklinde değerlendirmemek lazım ama ayrışmalar yaşanıyor. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal