Galatasaray'da başkan adayı olan Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi ortaya çıktı!

Galatasaray'ın eski başkanı olan Dursun Özbek yeniden seçimlere girmeye hazırlanıyor. Dursun Özbek'in listesindeki isimler ise merakla bekleniyordu. Başkan adayı listesini Divan Başkanlığına teslim etti.

20.05.2022-17:11 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-17:18) Galatasaray'da başkan adayı olan Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi ortaya çıktı!

Sarı kırmızılılarda hareketli saatler yaşanıyor. Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkanlığa aday olacağı resmen belli oldu. Sarı kırmızılılarda başkan adayı olan Dursun Özbek yönetim kurulu listesini ise Divan Başkanlığına teslim etti. Ortaya çıkan isimler taraftarlardan oldukça ilgi çekmiş durumda.

Yönetim kurulundaki isimler ilgi çekti

Dursun Özbek'in açıkladığı listedeki isimler sarı kırmızılı camiada ve Türk futbolunda oldukça ilgi çekmiş durumda.

Dursun Özbek'in listesi ortaya çıktı.

Yönetim Kurulu Üyeleri: Metin Öztürk, Niyazi Yelkencioğlu, Bora İsmail Bahçetepe, Rıza Tevfik Morova, Eray Yazgan, Levent Yaz, Ahmet Cemal Özgörkey, Mehmem İsmail Sarıkaya, Mehmet Saruhan Cıbara, Dikran Gülmezgil

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Can Natan, Emir Aral, Cansu Ak, Tanur Lara Yılmaz, Cem Soylu

Yaşanan gelişmeler dikkatle takip ediliyor

Galatasaray'da seçimler öncesi yaşanan sıcak gelişmeler gerek Türk futbolu gerek sarı kırmızılı camiada yakından takip ediliyor. Son olarak ise Dursun Özbek'in listesindeki isimler de taraftarlar tarafından yakından araştırılmaya başlanmış durumda. Bu anlamda camiada yaşanacak seçim öncesi heyecan da ciddi anlamda yüksek. Eşref Hamamcıoğlu ile Dursun Özbek arasında gerçekleşecek seçimden çıkacak sonuç Türk futbolunun ana gündem maddelerinden birisi haline geldi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal