12.01.2022-10:39 (Son Güncelleme:12.01.2022-10:57)


1

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da kritik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı kırmızılılarda kısa süre önce takımın teknik direktörü Fatih Terim ile yollar ayrılmıştı.



2

Fatih Terim'in ayrılığı sonrası gözler takımın kaptanlarından olan Arda Turan'a çevrilmişti. Takımın kaptanlarından olan Arda Turan'ın, Fatih Terim ile çok sıkı ilişkeri bulunduğu biliniyor.



3

Bu anlamda futbolcunun da takımdaki geleceği merak ediliyordu. Galatasaray ile yarım sezon daha sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki futbolcunun kontratının sonuna kadar takımda kalacağı belirtildi.



4

Galatasaray'da yönetimin Arda Turan hakkında kötü bir düşüncesi olmadığı vurgulandı.



5

Galatasaray'da yönetimin takım ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan futbolcuyla ilgili herhangi bir olumsuz fikri olmadığı ve takımda kalmasına sıcak bakıldığı aktarıldı.



6

Diğer taraftan Galatasaray'ı yeni teknik adamı olan Domenec Torrent'in de İspanya kariyerini çok iyi bildiği Arda Turan'dan sezonun kalan kısmında faydalanacağı gelen bilgiler arasında.



7

Uzun süren sakatlığı sonrası Giresunspor karşılaşmasıyla birlikte formasına kavuşan futbolcu, fazla kiloları nedeniyle eleştirilmiş ve Avrupa basınında dahi gündem olmuştu.



8

Domenec'in, Arda Turan'ı Barcelona kariyerinden iyi tanıdığı belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR