Galatasaray'a Mbaye Diagne'den Kötü Haber!

Galatasaray'ın, Başakşehir ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Mbaye Diagne ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor.

20.12.2021-12:18 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-12:44)

Sarı kırmızılıların, bir diğer İstanbul ekibi Başakşehir ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Senegalli yıldız Mbaye Diagne ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.
Süper lig devlerinden Galatasaray'ın formasını terleten Mbaye Diagne, Başakşehir ile oynanan karşılaşmada ciddi bir sakatlık yaşamıştı. Diagne yaşadığı sakatlıkta sol kalçe eklemini oluşturan kemik yapısının arka üst kısmında eklem ilişkili minimal kırık tespit edildi. Senegalli forvetin 3-4 ay takımdan uzak kalacağı öpğrenildi. Futbolcu ile ilgili sıkıntılı bir gelişme daha var.


MBAYE DİAGNE'DEN GELEN HABER MORELLERİ BOZDU

Galatasaray'da Fernando Muslera'dan sonra Mbaye Diagne'den de kötü haber geldi. Başakşehir karşılaşmasının 65. dakikasında sakatlanan ve stattan tekerlekli sandalye ile ayrlan Diagne en iyi ihtimalle martta sahalara dönmüş olacak. Pazar günü tetkikleri yapılan yıldız futbolcunun sol kalça eklemini oluşturan kemik yapsının arka üst alanında eklem ilişkili minimal kırık tespit edildiği öğrenildi. Diagne'nin şimdilik operasyon gerçirmesine gerek görülmediği ve tedavisine başlandığı ise gelen bir başka bilgiler arasında bulunuyor.

GALATASARAY'DA PLANLAR BOZULDU

30 yaşındaki Senegalli yıldız futbolcunun tedavisinin operasyon geçirmeden tamamlanması durumunda 3-4 ayda sahalara döneceği fakat ametliyat olması durumunda sezonu kapatma riskinin olduğu aktarıldı.
Galatasaray'da ara transferde İtalya ve İngiltere'den bazı takımların da radarında olan Diagne ile ilgili bu transfer fikri de böylelikle son bulmuş oldu. Senegalli yıldız forvetin sakatlık süreci kulüp tarafından yakından takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal