Yalçın Çetin'den Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinin Ardından Özür Açıklaması!

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yayıncı kuruluşta maçı anlatan Yalçın Çetin, mücadelenin ardından özellikle siyah beyazlı taraftarlardan gelen tepkinin üzerine açıklama yaptı.

20.12.2021-12:11 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-12:11) Yalçın Çetin'den Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisinin Ardından Özür Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi 2-2'lik beraberlikle sonuçlanırken maçın anlatımı için yayıncı kuruluşta mikrofonların başında olan tecrübeli spiker Yalçın Çetin'e büyük tepkiler gösterilmişti.

DERBİDE YAYIN ESNASINDA YAŞANANLAR GECEYE DAMGA VURDU

Kadiköy'de Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde oynanan karşılaşmada sarı lacivertli taraftarların küfürlerinde yayına verilen sesin kısılmaması ve yine Beşiktaş'a edilen küfürler sırasında Yalçın Çetin'in 'görsel şov' sözlerini kullanmasının ardından siyah beyazlı taraftarlar büyük tepki göstermişti.

YALÇIN ÇETİN'DEN KRİTİK AÇIKLAMA

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından tecrübeli spiker Yalçın Çetin, gelen tepkilerin ardından konu ile ilgili yaptığı açıklamada ;

' Günlük yaşantımda bırakın küfürü, argo kelime kullanmaktan sakınan ben kötü sözü övemem. Kulaklık takılı olduğu için tribün sesini duymadım ve tamamen yayına odaklandım. İkinci yarıda FB taraftarının cep telefonu ışığı ile yansıttığı görüntüyü görsel şov olarak tanımladım. 30 yıldır sporun ve futbolun güzelliklerini yansıtmaya çalışıyorum. Hayatım boyunca kimseyi kırmamak adına çaba sarf ettim. Hata yapıldığında özür dilemenin erdem olduğuna inandım. Tüm içtenliğimle farkında olmadan kırdığım, üzdüğüm herkesten özür dilerim. Sevgi ve saygılarımla... ' ifadelerini kullanarak siyah beyazlı taraftarlardan özür diledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal