Galatasaray'a, Konyaspor Maçından Önce Sacha Boey'den Güzel Haber Geldi!

Süper Lig'de 9. haftada Galatasaray'a Konyaspor ile karşılaşacağı maçtan önce genç yıldızı Sacha Boey'den sevindiren haber geldi.

14.10.2021-13:03 - (Son Güncelleme: 14.10.2021-13:12) Galatasaray'a, Konyaspor Maçından Önce Sacha Boey'den Güzel Haber Geldi!

Süper Lig devlerinden Galatasaray 17 Ekim Pazar günü kendi evinde Konyaspor ile karşılaşacak. Galatasaray'da Fatih Terim önderliğinde sarı kırmızılıların zorlu karşılaşmaya çok yoğun bir tempoda hazırlandığı aktarıldı. Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan sarı kırmızılılar, Konyaspor maçından kesinlikle 3 puan ile ayrılmak istiyor. Bu anlamda takımda zorlu maç öncesi yoğun bir hazırlık söz konusu. Galatasaray zorlu maça yoğun bir şekilde hazırlanırken, sarı kırmızılılara sevindiren haber geldi. Sarı kırmızılıların Fransız genç yıldızı Sacha Boey'den takıma müjdeli haber geldi.

SACHA BOEY GALATASARAY'DA ANTRENMANLARA BAŞLADI

Fransız yıldız Sacha Boey, Galatasaray'ın Marsilya ile oynadığı karşılaşmada sol üst arka adalesindeki sakatlığı dolayısıyla mili arayı tedavi olarak geçirmişti. Hazırlık karşılaşmalarında ise riske edilmeyen Fransız sağ bek yıldız, tamamen iyileşti ve takımla antrenmanlara başladı.

Fransız yıldızın Konyaspor maçında yedek soyunması ve gelecek hafta oynanacak olan Lokomotiv Moskova ve Beşiktaş deplasmanlarında ilk 11'de yar almasının beklendiği kaydedildi. Sacha Boey'den gelen bu haber Galatasaray takımında sevinçle karşılandı. Fatih Terim'in de oyuncunun takıma dönmesinin ardından takımda yeni düzenlemelere gideceği aktarıldı. 

Galatasaray ligde son oynadığı Çaykur Rizespor maçını son dakika golüyle 3-2 kazanmıştı. Galatasaray bir önceki haftada Göztepe'yi kendi evinde mağlup etmesini bilmişti. Sarı kırmızılılar, Konyaspor'u kendi evinde yenerek sezonun ilk serisini yakalamak istiyor. Bu anlamda sarı kırmızılılarda Fatih Terim, karşılaşma öncesi takımda önemli hamleler yapıyor. Fatih Terim'in, Fransız yıldız Sacha Boey ile ilgili hamlesi de tam olarak maç günü belli olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal