01.03.2021-11:45 (Son Güncelleme:01.03.2021-11:45)


1

Galatasaray'dan devre arasında İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'a kiralık olarak transfer olan Mbaye Diagne, Premier Lig'de göstermiş olduğu performans ile dikkatleri üzerine çekiyor. Teknik Direktörü Sam Allardyce Mbaye Diagne'nin bonservisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.



2

Mbaye Diagne'nin kahraman olacak fırsatı yakaladığını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Bunu, büyük bir sahneye çıkıp, neler yapabileceklerini görme fırsatı olarak görüyorlar. Umarım yaptıkları şeyi yapmaya devam ederler. Diagne'nin birkaç gol daha atmasını istiyoruz..



3

Diagne ve Okay'ın karakterli futbolcular olduğunu dile getiren Allardyce, "Burada bulunan her oyuncu, biz onları Premier Lig'de tutalım diye etkileyici oynamak istiyor. Mbaye Diagne ve Okay'da olduğu gibi Premier Lig'de oynamak istedikleri için onları tutmak istiyoruz..



4

Sam Allardyce : Premier Lig'e adapte olma hızları beni gerçekten etkiledi. Diagne, üç buçuk maçta kahramanlardan biri haline gelebilirdi. 4-5 gol atacak fırsatları gelmişti..



5

Sam Allardyce : Eğer yakaladıklarını atsaydı bizim kahramanımız olacaktı ve büyük bir sorunu çözecekti. Ancak en azından pozisyon buluyoruz.



6

Mbaye Diagne, devre arasında West Bromwich Albion kadrosuna kiralık olarak katılmış ve 6 karşılaşmada 1 gol 1 asistlik katkı sağlamıştı.



7

Mbaye Diagne, devre arasında 1.4 milyon Pound'a (1,58 milyon euro] West Bromwich'e kiralanmıştı.



8

Mbaye Diagne, Galatasaray forması ile çıktığı 39 karşılaşmada 22 gollük bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR