01.03.2021-10:55 (Son Güncelleme:01.03.2021-10:55)


1

Spor Toto Süper Lig'de çok kritik bir maçta Trabzonspor'a karşı deplasmanda 3 puanı alan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, maç sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son dönemde en çok eleştirilen isimlerden biri olan Teknik Direktör Erol Bulut ile ilgili konuşan Başkan Koç açıklamalarında;



2

Ali Koç : Fenerbahçe'de hoca olmak çok zordur. Bir günde getirirler, bir günde götürürler. Bizim camiamız çok talepkardır. Biz sosyal medyaya göre hareket etseydik pek çok değişiklik yapardık. Hem hocamız hem yönetimimiz hem de sportif direktörümüz elinden geleni yapıyor.



3

Trabzonspor karşılaşmasında sürpriz bir şekilde kadroda yer almayan Caner Erkin ile ilgili de konuşan Ali Koç, ortak bir karar olduğunu vurguladı.



4

Ali Koç : Spesifik oyuncular üzerine yorum yapmak istemiyorum. Bu gibi kararlar ortak alınan kararlardır. Ne hoca kendi başına alır, ne de sportif direktör. Oturulur konuşulur, ortak karar alınır. Bugün kadroda olmaz, yarın olur.



5

Başkan Ali Koç, kendisine maç sonrasında yöneltilen Aaron Boupendza sorusu ile ilgili ; ' Eşit tekliflerin arasında bizi önde görüyorlarsa ne güzel. Teşekkür ederiz Hatayspor'a ' ifadelerini kullandı.



6

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Aaron Boupendza, 25 maçta görev alırken atmış olduğu 18 gol ile dikkatlerini üzerine çekti.



7

Aaron Boupendza şu anda Spor Toto Süper Lig'in en golcü oyuncusu olarak zirvede yer alıyor.



8

7 Ağustos 1996 tarihinde Moanda'da dünyaya gelen Aaron Boupendza, profesyonel futbol kariyerine CF Mounana'da start verdi.



9

Golcü oyuncu daha sonra Girondins Bordeaux, Pau FC, Ajaccio, Tours FC, CD Feirense ve Hatayspor kadrolarında yer aldı.



10

Kariyerinde en fazla maça Atakaş Hatayspor formasıyla çıkan Boupendza burada 25 maçta görev yaptı.



11

Pau FC formasını 21 maçta terleten Aaron, Tours FC macerasında 13 maçta süre buldu. CD Feirense'de 12 maçta süre aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR