Galatasaray'a başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu'nun ekibinden Cenk Ergün'e tepki geldi!

Galatasaray'da gözler 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimine çevrilmişken adaylardan Eşref Hamamcıoğlu cephesinde işler karıştı. Eşref Hamamcıoğlu yönetime gelmesi halinde sportif direktör olarak Cenk Ergün'ü düşünürken, Adnan Öztürk'ün konu hakkındaki söyledikleri krize neden oldu.

07.06.2022-12:42 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-12:53)

Sarı kırmızılılarda gözler 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimine çevrilmiş durumda. Yapılacak seçim öncesi her iki tarafta da çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Adaylardan Eşref Hamamcıoğlu cephesinde son olarak yaşananlar oldukça dikkat çekti. Başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu'nun, Cenk Ergün'ü sportif direktör olarak düşünmesi tartışma konusu oldu.

Fikir ayrılığı yaşandı

Seçim öncesi kritik hamlelerde bulunan Eşref Hamamcıoğlu'nun, Cenk Ergün ile sportif direktörlük için görüştüğü öğrenilmişti. Fakat Cenk Ergün isminin Eşref Hamamcoğlu'nun ekibinde kriz çıkardığı aktarıldı. Hamamcıoğlu ve ekibi arasında Cenk Ergün ile ilgili fikir ayrılığı yaşandı. Hamamcıoğlu'nun ekibindeki Adanan Öztürk diğer başkan adayı Dursun Özbek ile de anılan Cenk Ergün ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öztürk açıklamasında, 'Kendisine söyledim, onunla çalışmayacağız' ifadelerine yer verdi. Eşref Hamamcıoğlu ise Öztürk'ün tam tersi yönde bir karara vardı. Hamamcıoğlu, Ergün ile ilgili olarak 'Kendisi potansiyel sportif direktör adayımızdır' ifadelerine yer verdi. Seçime günler kala Hamamcıoğlu cephesinde yaşanan bu çatlağın 11 Haziran'daki seçime nasıl yansıyacağı büyük merak konusu olmuş durumda.


Gelişmeler yakından takip ediliyor

Sarı kırmızılılarda yapılacak seçim öncesi yaşanan gelişmeler büyük bir merak uyandırıyor. Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek cephesindeki gelen bilgiler gerek sarı kırmızılı camia gerek taraftarlar tarafından önemle takip edilmekte. Galatasaray'da 11 Haziran'da gerçekleşecek olan başkanlık seçimi Türk futbolunun bu sıralar en önemli gündem konularından birisi durumunda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal