Galatasaray Yönetiminden Valentin Rosier Fatih Terim Tepkisi!

Beşiktaş ve Galatasaray arasında bir yarış haline gelen Valentin Rosier transferinde oyuncunun imza atmasına rağmen iki kulüp arasındaki gerilim bitmiyor. Galatasaray kulübünden Remzi Sanver, Valentin Rosier'e çok sert tepki gösterdi.

04.08.2021-10:16 - (Son Güncelleme: 04.08.2021-10:16)

Süper Lig'in iki ezeli rakibi Beşiktaş ve Galatasaray arasında büyük bir yarış haline gelen Fransız oyuncu Valentin Rosier'in transferinde Beşiktaş mutlu sona ulaşan taraf olmuştu.

Transfer döneminde adı sıkça Galatasaray ile anılan Valentin Rosier, ' Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum. ' açıklaması ile sarı kırmızılıların kendisi ile ilgili teklifine yanıt vermişti.

Beşiktaş ile resmi sözleşme imzalmasının ardından sosyal medya paylaşımlarından birinde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e küfür ettiği iddia edilen Beşiktaşlı oyuncu Valentin Rosier ile ilgili Galatasaray kulübünden çok sert bir tepki geldi.

Galatasaray Kulübü, Beşiktaş'ta forma giyen Valentin Rosier'e sosyal medya hesabından Fatih Terim'e yönelik küfürlü bir video paylaştığı iddiasıyla tepki gösterdi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver, Beşiktaşlı Valentin Rosier ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bir sporcunun sosyal medyada sayın Fatih Terim'i ima ederek kullandığı terbiye dışı ifadelere de değineceğim. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve aydınlanmanın önderi Mustafa Kemal Atatürk, 'Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' demiştir. Türk aydınlanmasının önde gelen kurumlarından biri olarak bunu benimsiyor ve sporcularımızı bedenen geliştirmemizin yanı sıra, ahlaken de geliştirmenin sorumluluğunu taşıyoruz. Bu genç sporcunun ahlaki olgunlaşmasını değerli rakibimiz Beşiktaş'a emanet ediyoruz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal