Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı'dan Beşiktaş'a derbi hakkında erteleme tepkisi!

Galatasaray yöneticisi Nihat Kırmızı, Beşiktaş'ın Pazartesi oynanacak olan derbiyi ertelemek istememesine sitem etti.

12.03.2022-14:56 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-14:56) Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı'dan Beşiktaş'a derbi hakkında erteleme tepkisi!

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesinde erteleme tartışmaları halen devam ediyor.

Erteleme tartışmaları güdneme bomba gibi düştü

Beşiktaş cephesinin Galatasaray'ın erteleme talebine sıcak bakmaması ve konu ile ilgili olarak bugün Başkan Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalar yapması üzerine sarı kırmızılı ekipten cevap gecikmedi.

Ahmet Nur Çebi erteleme konuşması

Nihat Kırmızı'dan Beşiktaş'a sert yanıt...

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, Beşiktaş'ın derbinin ertelenmemesi gerektiği yönünde yaptığı konuşmalar üzerine Beyaz TV'ye yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Beşiktaş, maçı oynamak için neden bu kadar diretiyor anlamıyorum. Biraz empati yapsınlar. Geçmiş dönemde maçları ertelenmemiş ve zarar görmüşler. Neden bizim de zarar görmemizi istiyorlar? Bu bir kan davası mı? Kar, Nef Stadyumu'na da Olimpiyat Stadyumu'na da Vodafone Park'a da yağıyor. Yine de Beşiktaş'ın teklifini değerlendireceğiz. Oyuncularım o kadar formda ki, her gün maç olsa yine başarıyla oynarlar. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal