17.09.2021-14:11 (Son Güncelleme:17.09.2021-14:37)


1

Galatasaray, Kupa 2'ye katılım payı olarak toplamda 6 milyon 231 bin Euro'yu kasasına koymuştu. Galatasaray, İtalyan ekibi Lazio'yu devirmesiyle de 630 bin Euro'luk primin sahibi oldu. Sarı kırmızılıların şimdiden kasası doldu.



2

Süper lig devlerinden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio'yu ağırladı. İtalyan devini ağırlayan Galatasaray, Lazio'yu 1-0 mağlup etti. Zorlu karşılaşmadan üç puanla ayrılmasını bilen Galatasaray'ın bu galibiyeti büyük ses getirdi.



3

Sarı kırmızılıların galibiyeti gerek yurt içinde gerek yurt dışında büyük yankı yaptı. Bu galibiyet Avrupa'da manşetlere konu oldu. Galatasaray'ın aldığı bu önemli galibiyet, sarı kırmızılılara sadece 3 puan olarak dönmedi. Aslan bu galibiyetle beraber kasasını doldurdu.



4

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalma başarısı göstererek 3 milyon 63 bin Euro'luk bir gelirin sahibi olmuş oldu. Sarı kırmızılılar, son 10 yıllık kulüp sıralamasında 9. sırada yer alması nedeniyle de Avrupa Ligi'ndeki katsayı hissesinden de yararlandı. Bu anlamda yüzde 15'lik bir gelir daha elde eden Galatasaray, 3 milyon 168 bin Euro'nun sahibi oldu.



5

Yeni sezondan önce tam 9 ismi transfer eden Galatasaray, futbolculara toplamda senelik 7 milyon 90 bin Euro ödeyecek.



6

Sarı kırmızılılar henüz Eylül ayı sona ermeden sadece UEFA'dan kazandığı parayla, yeni yıldızlarının yıllık maaşlarının neredeyse tamamını karşılaşmış oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR