17.09.2021-13:42 (Son Güncelleme:01.12.2021-14:35)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de devre arasında beklenmedik bir ayrılık yaşanıyor. Trabzonspor'dan kadroya katılan Filip Novak'ın takımdan ayrılacağı öğrenildi.



2

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon başında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından bedelsiz bir şekilde kadroya katılan Filip Novak'ın sarı lacivertli ekipte mutsuz olduğu için takımdan ayrılacağı öğrenildi.



3

Sarı lacivertli ekibe büyük beklentiler ile katılan ve transferiyle büyük ses getiren 31 yaşındaki Çek oyuncu Filip Novak, geldiği günden bu yana beklenen katkıyı bir türlü sağlayamamıştı.



4

2017-2018 sezonunda Danimarka Ligi ekiplerinden Midtyjylland'dan 1.9 milyon euro bonservis ücreti ile birlikte Trabzonspor kadrosuna katılan Filip Novak, Trabzonspor formasıyla 89 karşılaşmada forma şansı bulurken bu karşılaşmalarda 19 gol ve 3 asistlik bir katkı sağlayarak dikkatleri üzerine çekmişti.



5

Ardından 2020-2021 sezonunda Trabzonspor ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından bedelsiz bir şekilde Fenerbahçe kadrosuna katılan Filip Novak, sarı lacivertli formayla 22 karşılaşmada sahada olurken bu karşılaşmalarda yalnızca 1 gollük bir katkı sağlamıştı.



6

Özellikle bu sezon başında takımın başına Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın getirilmesiyle birlikte gözden iyice düşen Çek oyuncu Filip Novak, formasından bir hayli uzak kalmıştı.



7

Çek futbolcu Filip Novak için Çekya Ligi ekiplerinden Sparta Prag'ın talip olduğu öğrenilirken yıldız futbolcu için menajeri aracılığı ile bir görüşmede bulunduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR