Galatasaray turu Çekya'da bıraktı: Sparta Prag'a farklı mağlup oldu

UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu mücadelesinde Galatasaray, ilk mücadelede 3-2 kazansa da Sparta Prag'a deplasmanda 4-1 mağlup oldu ve toplam skorda 6-4 yenilerek Avrupa'ya veda etti. İşte detaylar...

23.02.2024-00:28 - (Son Güncelleme: 23.02.2024-00:28)

UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-Off turu rövanşında Galatasaray, Sparta Prag’a konuk oldu. epet ARENA’da oynanan mücadelenin ilk yarısından iki gol çıktı.

Galatasaray 10 kişi kaldı

Dakika 8’de Preciado ile 1-0 geriye düşen Galatasaray, bu gole 8 dakika sonra Abdulkerim Bardakcı’nın kafa golüyle cevap verdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarı ise her şey Sparta Prag’ın lehine oldu. Karşılaşmanın 68. dakikasında Lukas Haraslin'e faul yapan Kaan Ayhan, sarı kart gördü. Hakem Anthony Taylor, VAR'dan gelen uyarı sonrası pozisyonu ekranda izledi ve bunun sonucunda kartı değiştirdi, kırmızı kartını gösterdi. 

Peş peşe gelen iki gol sonrası tur elden gitti

Kırmızı kartın hemen ardından 74. dakikada Tuci skoru 2-1 yaptı. Hemen ardından dakikalar 80’i gösterirken Haraslin, skorboard’u 3-1’e çevirdi. Mücadelede son sözü ise Kuchta söyledi. Mücadelede başka gol olmayınca Sarı Kırmızılılar, toplamda rakibine 6-4 mağlup olarak Avrupa Ligi’nden elendi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal