Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'ten Takıma Olay Sözler Geldi!

Galatasaray'ın yeni hocası Domenec Torrent'in yönetim ile yaptığı toplantıda takım hakkında söylediği sözler gündeme oturdu.

20.01.2022-13:23 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-13:35)

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın yeni teknik direktörü İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent olmuştu. İspanyol teknik adam Domenec Torrent, takımla ilk maçında Hatayspor karşısında 4-2'lik yenilgi aldı. İspanyol çalıştırıcının aldığı bu yenilgi, büyük gündem oldu. Domenec Torrent'in aldığı yenilginin ardından teknik adama eleştiriler gelmeye başlamıştır. İspanyol çalıştırıcının bu karşılaşmanın ardından yönetimle bir toplantı gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Domenec Torrent'in toplantıda söylediği sözler ise gündeme oturdu.



SÖZLERİ GÜNDEME OTURDU

Galatasaray'ın teknik direktörü Domenec Torrent, sarı kırmızılıların yöneticileriyle yaptığı toplantıda takımın fiziksel açıdan kötü durumda olduğunu aktardı. İspanyol hoca açıklamalarında, 'Hatay maçında bunu gördük. Bu takım yatmış. Fiziksel olarak hiç iyi durumda değiller. Bu sorunu ortadan kaldırmak için bazı çalışmalar gerçekleştireceğiz. Önümüzde kritik maçlar var. Kasımpaşa ve Trabzon maçlarından sonra verilecek arada taktiksel çalışmaların yanında fiziksel sorunu da ortadan kaldırmak için çalışacağız.' dediği öğrenildi.
İspanyol teknik adamın takımın özellikle 60. dakikadan sonra yaşadığı fiziksel problem üzerinde durduğu aktarıldı. Takımın genç olmasına rağmen fiziksel anlamda düşük seviyede anlam veremeyen Torrent'in antrenman sürelerini uzun tutup bazı günler çift antrenman yaptıracağı aktarıldı. Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in, sarı kırmızılılarda ilerleyen süreçte nasıl bir performans sergileyeceği ve nasıl bir oyun ortaya koyacağı çok büyük merak konusu haline gelmiş durumda. Bu anlamda teknik adamın sarı kırmızılılardaki performansı önemle takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal