Fenerbahçe'de Kim Min Jae Krizi Yaşanıyor!

Fenerbahçe'nin, Güney Koreli futbolcusu Kim Min Jae'nin, Altay karşılaşmasındaki tavırları dikkat çekti.

20.01.2022-12:52 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-12:52)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin formasını terleten Güney Koreli yıldız Kim Min Jae ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Futbolcunun son zamanlarda Fenerbahçe'de oldukça mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmaya sıcak baktığı aktarılıyordu. Hatta konuyla ilgili ülkesi Kore basınından haberler gelmişti. Fenerbahçe'nin Güney Koreli yıldızı Kim Min Jae'nin, Fenerbahçe ile Altay arasında oynanan karşılaşmadaki tavırları ise dikkat çekti. Oynanan mücadelede Fenerbahçe kendi evinde Altay'ı 2-1 yenmesini bildi. Fenerbahçe sahadan bu skorla ayrılırken oynanan maçta Güney Koreli futbolcunun takıma karşı soğuk davranışları göze çarptı.

TAKIMLA GOLE SEVİNMEDİ

Fenerbahçe ile Altay arasında Süper Lig'de oynanan maçta Fenerbahçe geriye düştüğü maçta Altay'ı 1-0 yenmeyi başardı. Oynanan maçta Fenerbahçe geriden gelip maçı kazanmasını bilirken, Fenerbahçe'de İrfan Can'ın attığı golde Güney Koreli stoperin takımın sevincine katılmayıp sırtını dönerek sahasına doğru yürümesi göze çarptı.
Altay'da Rayan'ın golünde top Kim'e çarpıp kaleci Ertuğrul'u yanıltarak Fenerbahçe'nin ağlarına gitmişti. Sarı lacivertliler geriden gelerek bulduğu gollerle maçtan 2-1 ile ayrılmasını bildi.


ÜLKESİ YAZMIŞTI

Fenerbahçe'nin Koreli futbolcusunun Fenerbahçe'de mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği ile ilgili yakın zamanda ülkesi Güney Kore'de haberler yer almıştı. Hatta futbolcunun psikolojisinin iyi olmadığı söz ediliyordu. Bu anlamda futbolcu son zamanlarda dikkatleri üzerine çekti. Güney Koreli yıldızın takımdaki durumu büyük bir dikkatle takip ediliyor. Futbolcunun pek çok takımın transfer radarında olduğu da biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal