Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, futbolcularla Süper Lig'in geri kalan bölümü için konuştu!

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, ligde geride kalan maçlar için futbolcularıyla kritik bir toplantı yaptı. Teknik adam oyuncularından son maça kadar mücadele etmelerini istedi.

28.04.2022-13:57 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-14:07)

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da Sivasspor ile oynanan maçın hazırlıkları başladı. Takımdaki geleceği büyük merak konusu haline gelen Domenec Torrent'ten ise dikkat çeken hamleler geliyor. Sarı kırmızılıların iki adayı olan Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun listesinde olmadığı konuşulan Domenec Torrent Galatasaray için hala umutlarını koruyor. Domenec'in öğrencileri ile yaptığı son görüşme ise oldukça dikkat çekmiş durumda.

Öğrencileriyle toplantı yaptı

Galatasaray'da Domenec Torrent dünkü antrenman öncesinde futbolcularına, 'Son maça kadar tüm şansımızı zorlamak ve her sınavı kazanmak zorundayız. Rakiplerimiz puan kaybettiğinde ligi çok daha iyi bir yerde bitirme fırsatı ortaya çıkacak. Bu şansı geri çevirmemeliyiz.' ifadelerine yer verdi.

Tecrübeli isimlere forma verecek

Ayrıca Domenec Torrent'in kalan haftalarda puan kaybı yaşamamak adına takımın tecrübeli isimlerine kadroda yer vereceği ve genç oyunculara pek forma şansı vermeyeceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Yakın zamanda Domenec Torrent'in genç futbolculara pek forma şansı vermemesi de büyük eleştiri konusu olmuştu. 

Açık kapı bıraktılar

Galatasaray'da 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Torrent ise kontratını burada tamamlama derdinde. 30 Nisan'daki seçimde başkanlık için yarışacak Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk de son günlerde yaptıkları açıklamalarda Torrent'e açık kapı bıraktılar. Yabancı teknik adamla çalışmak isteyen Eşref Hamamcıoğlu, özellikle tazminat şartları nedeniyle Torrent ile masaya oturmayı düşünüyor. Öztürk ise projelerini beğenmesi ve ikna olması durumunda İspanyol hoca ile devam edebileceğini aksi takdirde ise yerli hoca istediğini duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal