Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek göreve gelirlerse oyuncu satışı yapmayacaklarını açıkladı

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek, Haziran ayında gerçekleşecek olan başkanlık seçimi öncesinde göreve gelirlerse futbolcu satışı yapmayı düşünmediklerini, küçülmeye gitmeyi düşünmediklerini söyledi.

28.05.2022-20:48 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-20:48)

Spor Toto Süper Lig'de hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezon geçiren Galatasaray'da taraftarlar dört gözle yapılacak olan başkanlık seçimini bekliyor. Mevcut Başkan Burak Elmas ve yönetimi ibra edilmezken, sarı kırmızılılarda başkanlık seçimine kısa bir süre kalmışken Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu adaylar arasında yer alıyor.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adaylarından Dursun Özbek, Fanatik Gazetesi'ne gerçekleşecek olan başkanlık seçimi öncesinde yapmış olduğu açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Dursun Özbek, sarı kırmızılı taraftarların merakla beklediği konulara açıklık getirdi. Özbek, yaptığı açıklamalarda ;


'Küçülerek büyüme olmaz!'

Oyuncu satışı konusunda tavrımız çok net. Küçülerek büyüme diye bir şey olmaz. Rakiplerimizin gerisinde kalırız. Futbolda mutlaka şampiyon olmak zorundayız. Yoksa taraftar desteğini kaybederiz. Bunun yolu da oyuncu satmaktan değil, elimizdeki iyi kadroyu koruyup güçlendirmekten geçiyor. Elimizdeki imkanlar doğrultusunda şampiyonluk kadrosu kuracağız.

'Sportif faaliyetler profesyonellere emanet edilmeli'

Tüm sportif faaliyetleri profesyonel ellere emanet etmeliyiz. Futbolda teknik direktör seçimi ve antrenör kadrosu yine çok önemli. Transferleri koordineli bir şekilde gerçekleştirmeliyiz. Geçmiş dönemde aynı menacerlerden yapılan çok sayıda transfer , ödeme zorluğu yaşadığımız vakitlerde adeta elimizi kolumuzu bağladı. Buna izin vermemeliyiz. Galatasaray'da oynamayı gerçekten isteyen, taraftarla bağ kurabilecek oyuncuları kadromuzda bulundurmalıyız.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal