Galatasaray, şampiyonluk için transferde hız kesmiyor

Galatasaray transferde çok büyük oynuyor. Ligde eline aldığı avantajı rakiplerine kaptırmak istemeyen sarı-kırmızılılar, Süper Lig’in ikinci devresinde yapmayı planladığı transferlerle şampiyonluğu garantilemek istiyor. Dortmund forması giyen Emre Can için temasa geçen Galatasaray yetkilileri ilk görüşmeyi sessiz bir şekilde yaptı. Bu sezon ligde yalnızca 10 maçta forma giyebilen Emre Can ile iletişime geçen sarı-kırmızılı yetkililer olumlu geri dönüş aldı.

19.01.2023-11:16 - (Son Güncelleme: 19.01.2023-17:40) Galatasaray, şampiyonluk için transferde hız kesmiyor

Galatasaray tarafından gözler yeni yapılacak transferlere yöneldi. Halihazırda Lig’de birinciliğini sürdüren sarı-kırımlılar, yapacakları yeni transferlerle birincilikleri garantileyip şampiyonluk kupasına ulaşmayı hedefliyorlar. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda orta sahaya bir oyuncu bakan sarı-kırmızılılar Emre Can ile iletişime geçti. Güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olan yıldız oyuncuyla yapılan ilk görüşme olumlu geçti.

Gol ya da asist üretemedi

Dortmund'a geri döndükten sonra seki formunu yakalayamayan yıldız oyuncunun kulüpte mutsuz olduğunu öğrenildi. Bu sezonda henüz gol ve asist katkısı bulunmayan oyuncudan kulübünün memnun olmadığı ifade edildi.

1.5 yıllık kiralama teklifi sunuldu

Galatasaray yönetimi her iki tarafın da mutsuzluğundan faydalanarak Emre Can için 1.5 yıllık kiralama teklifi sundu. Emre Can cephesinden olumlu geri dönüş alan sarı-kırmızılılar önümüzdeki günlerde Dortmund ile masaya oturacak. Spor yorumcuları ise bu transfer için "Emre Can gelirse Galatasaray'ı şampiyon yapar" şeklinde yorumlarda bulundu.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal