Galatasaray sakatlığı boyunca yalnız bırakmamıştı: Omar’dan tepki çeken istek! Verilen desteklere rağmen tazminatını istiyor

Galatasaray’da forma giyen Norveçli sağ bek oyuncusu Omar Elabdellaoui, sözleşmesinin feshine karşılık olarak alacaklarının tamamı olan 1.4 milyon euro’yu istedi. Yaşadığı ciddi sakatlık boyunca sarı kırmızılılardan hep destek alan 30 yaşındaki oyuncunun bu talebi taraftarın tepkisini çekti.

01.09.2022-11:04 - (Son Güncelleme: 01.09.2022-11:04) Galatasaray sakatlığı boyunca yalnız bırakmamıştı: Omar’dan tepki çeken istek! Verilen desteklere rağmen tazminatını istiyor

Sağ bek bölgesine Leo Dubois’yı transfer eden Galatasaray, Sacha Boey’in de sezona oldukça formda girmesi sebebiyle 3. oyuncu konumuna düşen Norveçli sağ bek oyuncusu Omar Elabdellaoui ile yollarını ayırmak istiyor. 30 yaşındaki futbolcuyla bu konuda görüşmelere başlayan sarı kırmızılı yönetim, Omar’ın bu sezonki alacaklarının tümü olan 1.4 milyon euro’yu talep etmesi karşısında şok oldu. Yaşadığı ciddi sakatlık boyunca sarı kırmızılılardan hep destek alan 30 yaşındaki oyuncunun bu talebi taraftarın tepkisini çekti. 

Omar’dan tepki çeken istek

Omar Elabdellaoui ile olan sözleşmesini feshetmek isteyen Galatasaray yönetimi, sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalan Norveçli futbolcunun bu sezonki ücretinin tamamını yani 1.4 milyon euro’yu istemesi sebebiyle şaşkına döndü. 

Omar Elabdellaoui tazminat

Verilen desteklere rağmen tazminatını istiyor

2021 yılının başında evinde geçirdiği kaza nedeniyle 1 yılı aşkın süre sahalardan uzak kalan Omar’ın tedavisi süresince sözleşmesinde yer alan ücreti ‘oynuyormuş’ gibi ödenmişti. 30 yaşındaki sağ bek oyuncusunun verilen desteklere rağmen sergilediği bu tavır bir çok sarı kırmızılı taraftarın tepkisini çekti. 

Sarı-kırmızılılar Omar ve menajeri ile bir kez daha görüşüp anlaşmaya çalışacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal