28.10.2021-16:45 (Son Güncelleme:30.11.2021-17:24)


1

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ocak ayında başlayacak olan transfer dönemi öncesinde Başkan Burak Elmas'tan Romanya Ligi'nde forma giyen golcüyü istedi.



2

Bu sezon forvet hattında Mostafa Mohamed, Mbaye Diagne ve Halil Dervişoğlu'nu bulunduran Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, kötü form grafikleri nedeniyle Mohamed ve Diagne'nin biletini kesti.



3

Galatasaray'da Ocak ayında başlayacak olan transfer döneminde Mostafa Mohamed ve Mbaye Diagne'den en az birinin takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılırken bu konu ile ilgili olarak Fatih Terim ve Başkan Burak Elmas arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.



4

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas ile görüşen Teknik Direktör Fatih Terim'in Ocak ayında Romanya Ligi ekiplerinden Universitatea Craivoa'da forma giyen 1997 doğumlu genç oyuncu Andrei Ivan'ı kadroda görmek istediğini söylediği ortaya çıktı.



5

Universitatea Craivoa Teknik Direktörü Laurentlu Reghecamph, golcü futbolcusu Andrei Ivan'ın takımdaki geleceği hakkında yapmış olduğu açıklamalarda ;



6

' Ivan'in ne kadar fenomen bir oyuncu olduğunu biliyorsunuz. Performansını herkes görüyor. Çok iyi oyuncu ve çok yüksek seviyeye çıktı. Her maç fark yaratıyor. Ivan'a kesinlikle teklifler var. Onu uzun süre kulüpte tutamayacağımızı biliyoruz. Ocak ayında gitmesi de problem olmayacaktır. ' ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR