28.10.2021-14:58 (Son Güncelleme:28.10.2021-15:30)


1

A Milli Takım'ın Lille takımında forma giyen futbolcusu Burak Yılmaz'dan önemli haberler geliyor.



2

A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Milli futbolcu Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille formasını terletiyor. Burak Yılmaz'ın Lille takımıyla son oynanan lig mücadelesinde yaptığı hareket büyük gündem olmuştu. Konuyla ilgili futbolcunun hocasından açıklama geldi.



3

Lille teknik direktörü Gourvennec, Brest maçında oyundan alınan ve direkt soyunma odasına giden Burak Yılmaz hakkında, ''Brest maçında yaptığı hareketten dolayı özür diledi, başkan da gördü'' ifadelerine yer verdi.



4

Fransa Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Lille, Brest ile 1-1 berabere kalmıştı. Maçın 77. dakikasında oyundan alınan milli futbolcumuz Burak Yılmaz, hocasına tepki gösterip direkt soyunma odasının yolunu tutmuştu.



5

Lille teknik direktörü Jocelyn Gourvennec, Burak Yılmaz hakkında açıklamalarda bulundu. Fransız basınına konuşan Gourvennec, "Burak Yılmaz harika bir oyuncu ve sahada her şeyini veriyor. Her üç dört günde bir kulüpte, milli takımda oynuyor, yorgun düşüyor ve çok enerji kaybediyor.'' ifadelerinde bulunmuştu. Açıklamalarına devam eden teknik adam Burak Yılmaz ile ilgili ''Burak Yılmaz, Brest maçında yaptığı hareketten dolayı özür diledi, başkan da gördü. Gol atamayınca sıkıntı yapıyor ve bunu dışarı yansıtıyor. Ancak biz Burak Yılmaz'a güveniyoruz. O çok deneyimli bir forvet oyuncusu ve bu tartışılmaz. Tecrübesiyle bize yardımcı olmaya devam etsin.''



6

Burak Yılmaz ile alakalı yaşanan gelişmeler futbolcunun forma terlettiği Fransa'da büyük gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR