28.10.2021-14:26 (Son Güncelleme:28.10.2021-15:22)


1

Spor Toto Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da teknik direktörlük görevi için Hakan Kutlu ile anlaşmaya varıldı.



2

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da oldukça sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kasımpaşa'da yakın zamanda takımın teknik direktörü Cihat Arslan ile yollar ayrılmıştı. Teknik adam Cihat Arslan'ın yerine takımın başına gelecek yeni teknik adam büyük bir merakla bekleniyordu.



3

Kasımpaşa'da takımın başına yeni gelecek yeni teknik adam netlik kazandı. Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da göreve gelecek yeni isim Hakan Kutlu oldu.



4

Hakan Kutlu, ilk olarak teknik adamlık görevine 2007 yılında Ankaragücü takmı ile başladı. Ardından; Denizlispor, Manisaspor, Ankaragücü, Merin İY, Gaziantep BB, Kayserispor, Adana Demirspor, Giresunspor ve son olarak Denizlispor'u çalıştırdı. Pek çok takımda teknik adamlık görevinde bulunan Hakat Kutlu, ülkemizde ses getiren teknik adamlardan birisi olmayı başardı.



5

Deneyimli çalıştırıcı kısa süre içerisinde yeni ekibi Kasımpaşa'nın başında mesaiye başlayacak. Hakan Kutlu'nun Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörünün açıklaması Türk futbolunda çok büyük ses getirdi.



6

Yaşanan gelişmeler, gerek Kasımpaşa takımında gerek Kasımpaşa taraftarlarında oldukça heyecanla karşılanıyor. Süper Lig ekibiyle ilgili önemli gelişmelerin gelmeye devam etmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR