Galatasaray rakip tanımadan devam ediyor: Okan Buruk tüm zamanların en iyisi oldu

Süper Lig’in 25. hafta maçında Galatasaray evinde Kasımpaşa ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar yeni transferi Nicolo Zaniolo’nun golüyle rakibini yenerek üst üste 14. galibiyetini aldı.

12.03.2023-10:02 - (Son Güncelleme: 12.03.2023-10:02) Galatasaray rakip tanımadan devam ediyor: Okan Buruk tüm zamanların en iyisi oldu

Okan Buruk yönetiminde liderliğini dolu dizgin sürdüren Galatasaray, Süper Lig’in 25. haftasında sahasında Kasımpaşa’yı konuk etti. Yaklaşık 1 ay sonra ilk Süper Lig maçına çıkan sarı kırmızılı takım, on binlerce taraftarının önünde Kasımpaşa’yı yeni transferi Nicolo Zaniolo’nun golüyle 1-0 devirerek üst üste 14. galibiyetine uzandı.

Zaniolo açılışı golle yaptı

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da etkili pozisyonlara girsede golü bulamadı ve 0-0 ile soyunma odasına girildi.

İkinci yarının başında Yunus Akgün yerine oyuna giren Nicolo Zaniolo maçın 57. dakikasında Rashica'nın pasıyla kaleci ile karşı karşıya kaldı. Galatasaray formasıyla ilk maçında ilk golünü attı.

Nicolo Zaniolo

Galatasaray, Süper Lig rekorunu kırdı

Süper Lig’de üst üste 14. maçını da kazanan Galatasaray Beşiktaş’ın galibiyet rekorunu kırdı ve tarihe geçti. Sarı-kırmızılar, bu galibiyetle 60 puana yükseldi. Antalyaspor galibiyetinin ardından mağlubiyet yaşayan Kasımpaşa ise 25 puanda kaldı. 

Gelecek hafta Galatasaray deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Kasımpaşa ise Ümraniyespor’u konuk edecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal