Trabzonspor Youtube kanalı hacklendi mi? Trabzonspor’un Youtube kanalı ne oldu, kurtarıldı mı?

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor’un Youtube kanalı siber saldırıya uğradı. Kanala giriş yapanlar Elon Musk’a ait olan Tesla’nın tanıtım yayınını görünce şaşkına döndü. Bordo mavili kulüpten ise konu hakkında açıklama geldi. Peki Trabzonspor Youtube kanalı hacklendi mi? Trabzonspor’un Youtube kanalı ne oldu, kurtarıldı mı? Detaylar haberimizde...

11.03.2023-16:40 - (Son Güncelleme: 11.03.2023-16:40) Trabzonspor Youtube kanalı hacklendi mi? Trabzonspor’un Youtube kanalı ne oldu, kurtarıldı mı?

Trabzonspor’un yaklaşık 301 bin takipçiye sahip olan Youtube kanalı hacklendi. Kanala siber saldırı düzenleyen kişiler tüm videoları kaldırırken, kanalda Elon Musk’a ait olan Tesla şirketinin yeni aracının tanıtıldığı bir canlı yayın gösterildi. Konu hakkındaki son durum merak edilirken, bordo mavili kulüpten resmi bir açıklama geldi. 

Trabzonspor Youtube kanalı hacklendi mi?

Trabzonspor yönetimi siber saldırıya maruz kalan Youtube kanalını geri almak için harekete geçerken alınan son bilgilere göre kanalın hackerlardan kurtarıldığı öğrenildi. 

Trabzonspor Youtube

Trabzonspor’un Youtube kanalı ne oldu, kurtarıldı mı?

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada şu iadelere yer verildi:

"Trabzonspor YouTube Resmi hesabımız sabah saatlerinde dünyadaki bazı YouTube kanalları ile birlikte siber saldırıya uğramış ve erişim sorunu yaşanmıştır. YouTube Türkiye’nin üst düzey temsilcileri, bu sorunun global bir sorun olduğunu ve aynı saat dilimi içerisinde birçok hesabın erişimini kaybettiğini de tarafımıza yazılı bir şekilde bildirmiştir. Medya ekibimiz, erişim sorununun yaşandığı andan itibaren YouTube Global ve YouTube Türkiye ekipleriyle iletişime geçip herhangi bir içerik kaybı yaşanmadan hesabı tekrar aktif hale getirmiştir”

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal