Galatasaray Moskova Maçı Nedeniyle UEFA'ya Başvuruda Bulunacak!

Galatasaray Spor Kulübü, UEFA Avrupa Ligi E grubunda geçtiğimiz günlerde oynanan Lokomotiv Moskova karşılaşması ile ilgili UEFA'ya başvuruda bulundu.

06.11.2021-20:31 - (Son Güncelleme: 06.11.2021-20:31) Galatasaray Moskova Maçı Nedeniyle UEFA'ya Başvuruda Bulunacak!

UEFA Avrupa Ligi E grubunda temsilcimiz Galatasaray'ın kendi sahasında Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile oynadığı karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sonuçlanmıştı.

KIRMIZI KART ÇIKMAYINCA KURALLAR İHLAL EDİLDİ!

Galatasaray-Lokomotiv Moskova karşılaşmasının son bölümlerinde hakemin Moskovalı oyuncuya 2 kez sarı kart göstermesine rağmen kırmızı kart göstermemesi büyük bir yankı uyandırmış ve kural hatası iddialarını kuvvetlendirmişti.

UEFA'YA BAŞVURU YAPILACAK

Sarı kırmızılı ekip UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Lokomotiv Moskova karşılaşmasında yaşanan kural hatası ile ilgili olarak UEFA'ya başvuruda bulunacağını açıkladı.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi internet sitesi üzerinden Lokomotiv Moskova karşılaşması ile ilgili yapmış olduğu açıklamada ;

'Kulübümüz, Futbol Takımımızın UEFA Avrupa Ligi E Grubu dördüncü haftasında 04.11.2021 tarihli Lokomotiv Moskova maçındaki kural hatası nedeniyle tarafımızdan hükmen galibiyet, bu talebimiz kabul görmezse maçın tekrar oynanması talebi ile UEFA nezdinde gerekli hukuki başvuruyu yapmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal