Hakan Keleş'ten Sivasspor Beraberliğinin Ardından Açıklamalar!

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynadıkları Sivasspor karşılaşmasının ardından basın toplantısı düzenledi.

06.11.2021-18:04 - (Son Güncelleme: 06.11.2021-18:04) Hakan Keleş'ten Sivasspor Beraberliğinin Ardından Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Sivasspor'a konuk olan Giresunspor, galibiyet hedefi ile çıktığı karşılaşmada sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

GİRESUNSPOR'UN GALİBİYET HASRETİ DEVAM EDİYOR

Alt sıralardan kurtulmak adına arka arkaya galibiyetler alma hedefinde olan Giresunspor, maç boyunca çok yaklaştığı 3 puanı Sivas'ta alamadı.

HAKAN KELEŞ'TEN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Sivasspor ile 0-0 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Burada kazanmak istiyorduk. Kazanmak adına iyi oyun oynadığımızı düşünüyorum. Pozisyonlarımız da var. Rakibimize de çok fazla pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Geçen haftayı iyi oyun olarak telafi ettik ama puan olarak telafi edemedik. Yeni kurulan bir takımız ama birçok şeyi aştık. Üçüncü bölgede biraz sorunlarımız var, onu da çözünce daha iyi olacağına inanıyorum. Yine bir milli maç arasına girdik. Milli takımlara iki tane oyuncumuz gittiği için arada iyi çalışma fırsatı buluyoruz. Yeni bir takım olduğumuz için aralar bize iyi geliyor. Hedefimiz bu ligde kalıcı olabilmek. Bizim tek amacımız bu, onun da zorlukları var. Bu ligde alınan her puan önemli bunun değerini bilmemiz gerekiyor. '  ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal