Galatasaray Michael Cuisance'yı İstiyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'in geleceğin yıldızı olarak gösterilen orta saha oyuncusu Michael Cuisance ile görüşmelere başladı.

14.07.2021-16:41 - (Son Güncelleme: 14.07.2021-16:41)

Önümüzdeki sezon öncesinde orta saha için önemli takivyeler yapmak isteyen Galatasaray yönetimi önümüzdeki sezonda bu bölgede problem yaşamak istemiyor.

Orta saha transferi için konuşulan isimler arasında Brezilyalı yıldız Paulinho, Arturo Vidal ve geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Gedson Fernandes ismi öne çıkarken Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve ekibinin önerisi üzerine Bayern Münihli yıldız oyuncu Michael Cuisance ismi gündeme alındı.

Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen 21 yaşındaki Michael Cuisance'nın çok büyük bir potansiyel olduğunu düşünen Fatih Terim, oyuncuyu etkisi altına alarak çok iyi bir performans oraya koyabileceğini düşünüyor.

Almaya Bundesliga ekibi Bayern Münih ile Michael Cuisance transferi için temaslarını kuran Galatasaray yönetimi oyuncuyu önümüzdeki sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer edebilmek için maaşının tamamını karşılayacağı bir teklif ile kapıyı çalarken Alman ekibinin teklife sıcak baktığı, önümüzdeki günler içerisinde cevabını ileteceği öğrenildi.

Ayrıca Bayern Münih ile görüşmeler devam ederken 21 yaşındaki Fransız oyuncu Michael Cuisance ile menajeri aracılığı ile görüşmelerde bulunan sarı kırmızılılar oyuncunun Türkiye'de oynama fikrine sıcak baktığı ve Galatasaray'da potansiyelini gösterebileceğini düşündüğünü öğrendi.

Fransız oyuncu Michael Cuisance, ülkesinde Strasbourg alt yapısında yetiştikten sonra Nancy'e transfer olmuştu. Ardından ise 2017-2018 sezonunda Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach'a transfer olan Michael Cuisance için 250.000 euroluk bir bonservis ücreti ödenmişti.

Borussia Mönchengladbach forması ile gösterdiği performans ile birlikte potansiyelini tüm Avrupa'ya gösteren Michael Cuisance, 2019-2020 sezonunda Alman devi Bayern Münih'e 8 milyon euroluk bir bonservis ücreti ile transferini gerçekleştirmişti.

Genç oyuncu Bayern Münih forması ile 11 karşılaşmada forma giyme şansı bulurken bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Geçtiğimiz sezonu Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'da kiralık olarak geçiren Michael Cuisance, 30 karşılaşmada forma giyerken 2 gol ve 1 asistlik bir katkı ile oynamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal