Çaykur Rizespor Gökhan Gönül İle Sözleşme İmzaladı!

Fenerbahçe ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Gökhan Gönül, önümüzdeki sezon öncesinde Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor ile sözleşme imzaladı.

14.07.2021-15:34 - (Son Güncelleme: 14.07.2021-15:34)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve dün yapılan resmi açıklamayla sarı lacivertli kulüpten ayrılan Gökhan Gönül'ün yeni takımı belli oluyor. Futbol hayatına devam etme kararı alan Gökhan Gönül'ün yeni adresinin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Çaykur Rizespor'un uzunca bir süredir temas halinde olduğu Gökhan Gönül ile Fenerbahçe'ye veda etmesinin ardından tekrardan görüşen Başkan Hasan Kartal transferde mutlu sona çok yaklaştı.

36 yaşındaki tecrübeli oyuncu Gökhan Gönül'ün geçeceği sağlık kontrollerinin ardından Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor ile 1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Gökhan Gönül, 2007-2008 sezonunda Gençlerbirliği'nden 1.4 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı lacivertli forma ile 2 Türkiye şampiyonluğu bulunan Gökhan Gönül, 2 kez de Türkiye Kupası'nda galip gelen tarafta olmuştu. 

Fenerbahçe'de ilk döneminin bitişinin ardından 2016-2017 sezonunda bedelsiz bir şekilde ezeli rakibi Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Gönül, siyah beyazlı takım ile ilk sezonunda şampiyonluk kupasını kazanmıştı. Ardından ise 2020-2021 sezonunda ise tekrardan eski takımı Fenerbahçe'ye dönen Gökhan Gönül, bugün ise tekrardan Fenerbahçe'ye veda etti.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla birlikte 2. dönemini geçiren Gökhan Gönül, 22 karşılaşmada 2 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Aynı zamanda A Milli takımımızda forma giyme şansı yakalamış olan isimlerden biri olan Gökhan Gönül, 66 karşılaşmada 1 gollük bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal