12.01.2022-11:24 (Son Güncelleme:12.01.2022-11:24)


1

Galatasaray'da transfer dönemi öncesinde büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Takımın yeni teknik direktörünün belli olmasının ardından dünya yıldızı kadroya katılıyor.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da oldukça hareketli günler yaşanıyor. Geçtiğimiz gün yaşanan kötü gidişatın ardından Teknik Direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına Domenec Torrent getirilmişti.



3

Galatasaray'da yaşanan bu radikal değişimin ardından neler olacağı merakla beklenirken, taraftarlardan büyük bir tepki alan Başkan Burak Elmas, sarı kırmızılıların gönlünü yıldız futbolcunun transferiyle tekrardan kazanmak istiyor.



4

34 yaşındaki Belçikalı yıldız Marouane Fellaini'yi kadrosuna katabilmek adına görüşmelere başlayan Galatasaray, Çin Süper Lig ekiplerinden Luneng formasıni giyen yıldız ismi kadrosuna katma konusunda oldukça ısrarcı gözüküyor.



5

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın bizzat yürüttüğü transfer operasyonunda Çin Süper Lig ekibi yöneticileriyle görüşmeler başladı. Çin ekibi Luneng ile Marouane Fllaini transferi için görüşmelere başlayan Galatasaray yönetimi, yıldız futbolcunun transferi için tam 4 milyon euroluk bir teklifte bulundu.



6

Galatasaray cephesinin vermiş olduğu 4 milyon euroluk teklifi 6 milyon euroya yükseltmek isteyen Luneng yönetimi sarı kırmızılı ekip ile pazarlıklarını sürdürüyor. Marouane Fellaini transferi için Galatasaray ve Luneng kulübü arasındaki pazarlıkların olumlu yönde ilerlediği öğrenilirken sarı kırmızılı ekibin oyuncunun ilerleyen yaşını transferde bir avantaja çevirmek adına pazarlıklarında rakamını yukarıya çekmek istemiyor.



7

Ayrıca Galatasaray yönetiminin menajeri aracılığı ile Belçikalı yıldızla bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenilirken, yapılan bu görüşmenin olumlu geçtiği ve Fellaini'nin Türkiye'ye gelerek Galatasaray forması giymeye istekli olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.



8

Bu hafta içerisinde Galatasaray ve Luneng kulübü arasında Marouane Fellaini transferi için gerçekleştirilen görüşmelerin olumlu yönde sonuçlanması bekleniyor.



9

Ülkesi Belçika'da Standard Liege alt yapısında yetişmesinin ardından A takıma kadar yükselen Marouane Fellaini, ardından 2008-2009 sezonunda tam 21 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'a transfer olmuştu. Everton transferinin ardından performansını iyice yükselten Fellaini, 2013-2014 sezonunda 32.5 milyon euroluk bonservis ücretiyle İngiliz devi Manchester United'ın yolunu tutmuştu. Son transferini ise 2018-2019 İngiliz devi Manchester United'dan Çin Süper Lig ekiplerinden Luneng'e 7.2 milyon euroluk bonservis ücretiyle transferini gerçekleştirmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR