22.02.2022-14:04 (Son Güncelleme:01.07.2022-17:32)


1

Galatasaray, Lille'in Portekizli orta sahası Xeka'nın transferiyle ciddi bir şekilde ilgileniyor.



2

Galatasaray'da bu nedenle transferde gündeme sürpriz isimler gelmeye devam ediyor. Sarı kırmızılılarda transferde son olarak gündeme gelen isim ise Portekizli orta saha Xeka oldu.



3

Transferde uygun maliyetli olan ve sözleşmesi bitecek olan futbolcuları radarına alan sarı kırmızılılarda gündeme çok flaş bir isim geldi. Galatasaray, Lille formasını terleten 27 yaşındaki Portekizli orta saha Xeka'nın transferiyle ciddi bir şekilde ilgileniyor. Futbolcu ile Galatasaray'ın temasa geçtiği ise bir başka önemli bilgiler arasında bulunmakta.



4

Portekizli orta saha futbolcusunun kulübü Lille ile sezon sonunda sözleşmesi bitiyor ve bu anlamda Galatasaray'a transferine avantajlı bakılıyor. Yıldız futbolcunun da sarı kırmızılıların kendisine olan ilgisinden oldukça memnun olduğu gelen başka bilgiler arasında bulunmakta.



5

Portekizli Xeka kariyerine ükesinin Paços takımında başladı. Ardından Gondomar'a transfer oldu. Sonraki zamanlarda ülkesinin bir başka takımı olan Covilha'ya gitti. Covilha sonrasında Braga'nın yolunu tuttu. Braga'dan 2017 yazında Lille'e transfer olan futbolcu bir dönem Dijon'a kiralık olarak gitti.



6

Lille'in futbolcusu Xeka ile Galatasaray'da Luis Campos ile sportif direktör Pasquale Sensibile'nin özellikle ilgilendiği bir başka bilgiler arasında bulunmakta.



7

Galatasaray'da sportif direktör Sensibile'nin futbolcunun transferine çok önem verdiği konşuluıyordu. Görevinden ayrılmadan önce de tekrardan bu transfer hakkında olumlu rapor vermesi yeni yönetimi etkiledi.



8

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR