22.02.2022-13:37 (Son Güncelleme:22.02.2022-13:37)


1

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Göztepe - Galatasaray karşılaşması halen gündemden düşmüyor. Heyecanı ve gerilimi yüksek olan karşılaşmada tam 5 penaltı kararı çıkarken 1 karar iptal edilmiş toplamda 4 penaltı kullanılmıştı. Galatasaray, İzmir deplasmanından galibiyeti son nefeste penaltıdan bulduğu gol ile kazanmayı başardı.



2

Önder Özen, haftaya damga vuran kritik karşılaşma ile ilgili olarak NTV ekranlarında yapmış olduğu değerlendirmelerde ;



3

Önder Özen : Maç başladığı andan itibaren ilginç bir maç izleyeceğimizi anlamış olduk. Galatasaray, Torrent geldiğinden beri oyunu geriden kurmak isteyen bir takım. Göztepe de ligimizin en dinamik, ön alan baskısını en iyi yapabilen ekibi. Böyle olunca Torrent, o baskıyı kırabilmek için rakibi üzerine çekti ve yüksek atmalarını istedi. İşin ilginç tarafı, Göztepe onu da kırdı.



4

Önder Özen : Göztepe'yi arkadaki stoperlerin hava topu becerilerinin yüksek olması rahatlattı. Obinna inanılmaz dinamik bir oyuncu. Her saniye her yerde. Top nereye düşse orada Obinna'yı gördük.



5

Önder Özen : Taylan, Pulgar ve Halil, düşen topları almakta sıkıntı çekince Galatasaray 1-0 öne geçmesine rağmen Göztepe oyun üstünlüğünü ele aldı. Belirgin bir üstünlükle 45 dakikayı götürdü Göztepe.



6

Önder Özen : Maçın yıldızlarından bir tanesi de Göztepe taraftarı. 1 saniye durmazlar mı? Hep oyunun içindeler. Ligimizde görmek istediğimiz atmosferdir.



7

Önder Özen : Galatasaray bir büyük takım refleksi gösterdi, o da oyunda kalmaktı. Skorun artmasına izin vermedi, oyunda kaldı. Tek farklı giden bir oyunda Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor forması üstünüzdeyse bir şekilde şansınız da var demektir. Galatasaray o olasılığı sonuna kadar kovaladı.



8

Önder Özen : Bazı rakiplere karşı oynarken maçın başını kazanamazsınız. İzin vermezler. Galatasaray 1-0 öne geçti ama Göztepe 2-1 yaptı. Göztepe'yle oynarken dişçi koltuğuna oturtuyor rakibi. Çok dinamikler, kopmuyorlar birbirlerinden. Bir şekilde takımlar ve 11 kişi birlikte hareket ediyor. Göztepe'yi kırmak, bükmek kolay değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR