14.09.2021-16:03 (Son Güncelleme:14.09.2021-16:56)


1

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Lazio ile karşılaşacakları maç için planlarını yapmaya başladı. Fatih Terim'in zorlu maçta ileride son maçlarda etkili performans sergileyen Halil Dervişoğlu'nu oynatmayı planladığı ortaya çıktı.



2

Zorlu Lazio maçında Fatih Terim'in ileri forvette kimin oynatacağı ise büyük merak konusuydu. Fatih Terim'in hücum bölgesi için, son zamanlarda etkili bir performans sergileyen Halil Dervişoğlu'na şans vermesi bekleniyor.



3

Sezon başladığından beri ileri uçta Ryan Babel, Mostafa Mohamed, Falcao ve Diagne'yi kullanan teknik direktör Fatih Terim'in Lazio maçında sürpriz bir isimden yararlanacağı öğrenildi. Fatih Terim'in bu maçta Halil Dervişoğlu'ndan yararlanacağı öğrenildi.



4

Galatasaray'ın eski futbolcusu Halil Dervişoğlu'nu tekrardan kadrosuna katmasının ardından hücum bölgesinde alternatifleri genişledi. Galatasaray'la henüz kısa bir süre geçiren futbolcu zorlu Trabzonspor deplasmanında takımına asist katkısı yapmıştı.



5

Bu performansıyla beğenileri üzerine toplayan futbolcu Fatih Terim'in gözüne girdi.



6

21 yaşındaki forvetin UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları zorlu Lazio maçında ilk 11'de oyuna başlaması bekleniyor. Futbolcunun tek forvet olarak karşılaşmada Galatasaray'ın gol yükünü çekeceği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR